М'ЯСНІ ШАРИКИ в беконі

Пам'ятайте, як Карлсон любив фрикадельки? Ми прямо не знаємо, що б з ним сталося, якби йому довелося спробувати ці м'ясні кульки. Напевно, не захотів би навіть восьми пирогів з однією свічкою …

Інгредієнти

  • 500 г м'якоті свинини (окіст або лопатка)
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 6 ст. л. хорошого кетчупу або томатного соусу
  • 3 ст. л. португальського червоного портвейну
  • 1 ч. л. порошку каррі
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • 9 тонких скибочок бекону (приблизно 120 г)
  • 2 ст . л. бальзамічного оцту
  • рослинне масло для змазування
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Дрібно порубати важким ножем або пропустіть через велику решітку м'ясорубки свинину, додайте соєвий соус, 2 ст. л. кетчупу, портвейн, каррі, натертий свіжий імбир, сіль, перець. Крок 2 Розріжте кожну скибочку бекону навпіл. Крок 3 Добре вимішайте фарш, змоченими в теплій воді руками зліпити з нього 18 кульок, оберніть кожен смужкою бекону і заколіть попередньо вимоченої у воді дерев'яною зубочисткою. Крок 4 Змішайте залишилися 4 ст. л. кетчупу і бальзамічний оцет, змастіть м'ясні кульки, викладіть на добре розігріту і змащену рослинним маслом грати і смажте 15-20 хв., часто перевертаючи і змащуючи сумішшю кетчупу та оцту. Крок 5 Якщо ви готуєте в духовці, попередньо розігрійте її в режимі «конвекція + гриль» до 200 ° С і запікайте кульки на застеленій фольгою решітці приблизно 20 хв. До речі

В цьому рецепті свіжий імбир можна замінити сухим меленим в пропорції 1 ст. л. свіжого натертого імбиру = 1 ч. л. сухого меленого. А замість портвейну використовувати десертне вино.

0/5 (0 Reviews)