М'ясні кульки можна заготовити про запас і заморозити. Для цього покладіть кульки на тарілку, застелену харчовою плівкою, і поставте в морозильник. Коли кульки & shy; замерзнуть, пересипте & shy; їх в контейнер або щільний пакет.
Інгредієнти
- 300 г картоплі
- 200 г помідорів чері
- 2 середніх помідора (або 100 г рубаних помідорів в с/с)
- 2 середні морквини
- 1 великий червоний солодкий перець
- 1 баклажан
- 1 велика червона солодка цибулина
- 1 маленький пучок кінзи
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Для кульок:
- 500 г фаршу з яловичини або баранини
- 1 середня цибулина
- 2 середніх помідора
- 5-8 гілочок кінзи
- 1 ч. Л. меленого коріандру
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для м'ясних кульок очистіть і дрібно наріжте цибулю, порубати кинзу. Помідори натріть на тертці, шкірку викинете. Змішайте фарш з цибулею, помідорами і зеленню, додайте коріандр, посоліть і поперчіть. Добре вимішайте. Крок 2
Мокрими руками сформуйте кульки діаметром 3 см. Крок 3
Розігрійте духовку до 200 ° С. Змастіть маслом простору форму для запікання з бортиками. Крок 4
Очистіть овочі. Помідори наріжте маленькими кубиками, цибулю – пір'ям, картопля – не дуже великими часточками, перець і баклажан – великими кубиками. Помідори черрі розрізати навпіл. Крок 5
На дно форми викладіть нарізані кубиками помідори (або рубані помідори, якщо використовуєте). Потім покладіть м'ясні кульки. Навколо розкладіть інші овочі, посоліть і поперчіть. Останнім шаром викладіть помідори черрі. Крок 6
Збризніть овочі оливковою олією, накрийте форму фольгою і поставте в духовку на 20 хв. Потім зніміть фольгу і продовжуйте запікати ще 20-30 хв., До готовності. Подавайте, посипавши кінзою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!