М’ясні шматочки, фаршировані горіхами і часником

Інгредієнти

  • волоські горіхи
  • часник
  • телятина або нежирна свинина – 500 г
  • масло рослинне для смаження
  • шпик

Покроковий рецепт приготування

М’ясо помити, обсушити, нарізати невеликими порційними шматочками. У кожному шматочку зробити невеликий надріз. В надріз вкласти шматочок часнику, невеликий шматочок шпику і часточку волоського горіха. Шматочки м’яса присолити і опустити в розпечене рослинна олія. Смажити до готовності. Готове м’ясо викласти на блюдо. Господині на замітку Автор рецепта – Тетяна Щербакова, м.Москва, переможниця конкурсу «Вечеря в чотири руки», яка виграла подарунковий сертифікат на навчання в Кулінарної студії «Гастроном».

0/5 (0 Reviews)