Інгредієнти
- 800 г цукрових яловичих і телячих кісток
- 3 невеликі цибулини
- 2 невеликі морквини
- половина бульби селери
- 1,5 кг індички (стегна і грудка разом з кісточками)
- 10-12 білих грибів, можна заморожених
- 50 г вершкового масла
- 40-50 г борошна
- 6-8 горошин чорного перцю
- 150-200 г печінки індички
- рослинне масло без запаху
- 60-70 г ниркового жиру
- 2 яйця
- 2-3 жовтки
- 50-70 мл вершків жирністю від 30%
- щіпка натертого мускатного горіха
- 250-300 г черствого здобного хліба
- по 3-4 гілочки кропу і петрушки
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'ясні кістки крупно порубати. Морква і 2 цибулини, що не нарізаючи на шматки, збризніть рослинним маслом і запікайте в духовці при 200 ° С, 20-30 хв. Крок 2 Селера наріжте великими кубиками. Покладіть підготовлені інгредієнти в каструлю і залийте 2,5-3 л підсоленої холодної води. Доведіть до кипіння і варіть на середньому вогні 1 год 30 хв. Крок 3 Зріжте філе індички. Остов додайте в каструлю і варіть ще 1 ч, знімаючи піну. Якщо вода буде сильно википає, долийте ще трохи гарячої води. Крок 4 Печінку індички і нарізане середніми шматочками філе індички, обсмажте на олії, 2-3 хв. Остудіть. Подрібніть в блендері разом з нирковим жиром. Перекладіть масу в миску. Крок 5 Додайте до індички залишився розтоплене масло, все яйця і вершки. Посоліть і приправте мускатним горіхом. Натріть на дрібній тертці черствий хліб. Додайте його стільки, щоб утворився густий фарш, з якого сформуйте фрикадельки розміром з велику черешню. Обсмажте з рослинним маслом до готовності і піджареної скоринки. Крок 6 Білі гриби наріжте середніми кубиками і обсмажте разом з нарізаною соломкою цибулиною з 30 г вершкового масла, 4-5 хв. Додайте борошно і чорний перець. Перемішайте. Крок 7 Відлийте 150-200 мл бульйону. Процідіть і додайте в сковороду. Перемішайте. Крок 8 Частину бульйону процідіть. Кістки і овочі видаліть. Поверніть бульйон в чисту каструлю. Додайте вміст сковороди. Проваріть 5 хв. Додайте фрикадельки. Проваріть 2-3 хв і подавайте гарячим разом з дрібно нарізаною зеленню. До речі
Рецепт & mdash; адаптована варіація на тему рецепта & laquo; Суп з молодих індичок зі зморшками і фрикадельками або кнелями & raquo; Олени Молоховец з книги & laquo; Подарунок молодим господаркам & raquo; від 1861 року
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!