М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

Додавання здобного ароматного масляного круассана в & nbsp; фарш & nbsp; & ndash; відмінний & laquo; трюк & raquo ;. В & nbsp; результаті м'ясної хліб виходить дуже насиченим на смак

М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

Інгредієнти

  • 800 г філе індички
  • 1 круасан без начинки
  • 200 мл жирних вершків
  • 1 яйце
  • 3 жовтки
  • 70 г вершкового масла
  • 2 великі цибулини
  • 3-5 зубчиків часнику
  • 2-3 гілочки чебрецю
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

Розігрійте духовку до 170 ° С. Нарвіть круасан на невеликі шматочки, залийте вершками, залиште, поки готується все інше. Крок 2

М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

Лук і часник очистити, нарізати невеликими шматочками. Зніміть листочки чебрецю зі стебел (стебла не знадобляться). Крок 3

М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

У сотейнику розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, часник і чебрець. Обсмажте на невеликому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Трохи остудіть, потім збийте блендером в однорідний крем. Крок 4

М'ясний ХЛІБ ІЗ ІНДИКИ

Філе індички наріжте середніми шматками і поверніть через м'ясорубку. Додайте цибульний-часниковий крем, ретельно перемішайте. До розмоклому круасанів з вершками додайте яйце і жовтки, збийте блендером і змішайте з фаршем. Щедро посоліть і поперчіть. Крок 5

Змастіть маслом форму для кексу, викладіть в неї масу. На дно духовки поставте ємність з водою. М'ясний хліб поставте в центр, випікайте, поки сік, що виділяється при проколюванні центру, що не буде прозорим, приблизно 40 хв.

0/5 (0 Reviews)