Додавання здобного ароматного масляного круассана в & nbsp; фарш & nbsp; & ndash; відмінний & laquo; трюк & raquo ;. В & nbsp; результаті м'ясної хліб виходить дуже насиченим на смак
Інгредієнти
- 800 г філе індички
- 1 круасан без начинки
- 200 мл жирних вершків
- 1 яйце
- 3 жовтки
- 70 г вершкового масла
- 2 великі цибулини
- 3-5 зубчиків часнику
- 2-3 гілочки чебрецю
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігрійте духовку до 170 ° С. Нарвіть круасан на невеликі шматочки, залийте вершками, залиште, поки готується все інше. Крок 2
Лук і часник очистити, нарізати невеликими шматочками. Зніміть листочки чебрецю зі стебел (стебла не знадобляться). Крок 3
У сотейнику розтопіть вершкове масло, покладіть цибулю, часник і чебрець. Обсмажте на невеликому вогні, час від часу помішуючи, 10 хв. Трохи остудіть, потім збийте блендером в однорідний крем. Крок 4
Філе індички наріжте середніми шматками і поверніть через м'ясорубку. Додайте цибульний-часниковий крем, ретельно перемішайте. До розмоклому круасанів з вершками додайте яйце і жовтки, збийте блендером і змішайте з фаршем. Щедро посоліть і поперчіть. Крок 5
Змастіть маслом форму для кексу, викладіть в неї масу. На дно духовки поставте ємність з водою. М'ясний хліб поставте в центр, випікайте, поки сік, що виділяється при проколюванні центру, що не буде прозорим, приблизно 40 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!