М'ясний Рулет з грибами

М'ясний Рулет з грибами

Інгредієнти

  • яйце куряче – 2 шт.
  • перець болгарський
  • фарш – 600 г
  • сухарі пшеничні – 4 ст. л.
  • гриби свіжі – 250 г
  • цибуля в лушпинні – 3 головки
  • масло вершкове – 3 ст. л.
  • майонез – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Фарш змішайте з яйцями, сіллю і перцем, перемішайте. Викладіть масу на змащений маслом і присипаний сухарями лист шаром товщиною 7 мм і запечіть в духовці. Промиті і очищені гриби наріжте скибочками і обсмажте разом з дрібно нарізаною цибулею. Додайте в масу 2 ст. ложки сухарів, перемішайте. Начинку розкладіть на запечений м'ясний фарш, скрутіть рулетом, полийте майонезом і запечіть до утворення золотистої скоринки. Наріжте рулет на порції і подавайте, оформивши зеленню.

0/5 (0 Reviews)