Інгредієнти
- яйце куряче – 2 шт.
- перець болгарський
- фарш – 600 г
- сухарі пшеничні – 4 ст. л.
- гриби свіжі – 250 г
- цибуля в лушпинні – 3 головки
- масло вершкове – 3 ст. л.
- майонез – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Фарш змішайте з яйцями, сіллю і перцем, перемішайте. Викладіть масу на змащений маслом і присипаний сухарями лист шаром товщиною 7 мм і запечіть в духовці. Промиті і очищені гриби наріжте скибочками і обсмажте разом з дрібно нарізаною цибулею. Додайте в масу 2 ст. ложки сухарів, перемішайте. Начинку розкладіть на запечений м'ясний фарш, скрутіть рулетом, полийте майонезом і запечіть до утворення золотистої скоринки. Наріжте рулет на порції і подавайте, оформивши зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!