Інгредієнти
- цибуля в лушпинні – 2 великі цибулини
- хлібні крихти – жменю
- сіль
- грудинка жирна – 100 г
- часник молодий – 3 зубчики
- перець солодкий – 1 шт.
- бульйон м'ясний – 1,5 склянки
- перець болгарський
- яловичина (фарш) – 800 г
Для & quot; крему & quot;
- картопля великий – 800 г
- масло вершкове – 2 ст.л.
- вершки для збивання – 4 ст.л.
- яйце (жовток) – 2 шт.
Для прошарку і прикраси
- буряк середнього розміру – 1 велика
- масло оливкове
- перець солодкий червоний – 3 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Перець для прошарку запекти під грилем до чорних підпалин, покласти в пакет на 15 хв., Очистити від шкірки і насіння, пробити в блендері в пюре, приправити маслом, сіллю і перцем, помістити в холодильник. Крок 2 Буряк запекти у фользі до м'якості, 40 хв. при 180 ° С, остудити, очистити, за допомогою ложечки для дині вирізати з буряка кульки, збризнути їх маслом, сіллю і перцем, накрити, тримати в холодильнику. Крок 3 Для основи бекон і цибулю подрібнити, обсмажити до золотистого кольору, 10 хв. Додати очищений і подрібнений солодкий перець і часник, готувати 7 хв. під кришкою. Зняти з вогню, остудити. Хлібні крихти замочити в бульйоні, додати до овочів разом з фаршем, приправити сіллю і перцем, перемішати, розділити навпіл. Випекти в круглих формах для торта до готовності при 160 ° С, 25-30 хв. Крок 4 Картопля зварити, потовкти в пюре, додати всі інгредієнти для «крему», збити, тримати теплим. Викласти гарячі м'ясні «коржі» один на інший, прошарками пюре з червоного перцю. Покрити «торт» кремом з пюре, за допомогою кулінарного мішка з фігурною насадкою відсадити «трояндочки», прикрасити буряковими кульками. Подавати як основне блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!