Овочевий суп ЛЮЧЕЗЕ

Цей суп добре готувати, коли немає часу. Цей суп добре готувати, коли не вмієш готувати класичні наваристі супи і юшки. Цей суп, в цілому, добре і просто готувати. При цьому, частина овочів може бути & nbsp; замороженими, а спаржа & nbsp; і морквина, наприклад, свіжими.

Інгредієнти

  • свіжі весняні овочі – морква, зелений горошок, боби, шпинат , спаржа, зелень – 500 г
  • цибуля ріпчаста великий – 2 цибулини
  • фарш з яловичини – 150 г
  • фарш зі свинини – 150 г
  • масло оливкове – 3 ст.л.
  • 1,5 л овочевого бульйону
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

Овочевий суп ЛЮЧЕЗЕ

Овочі та зелень вимити, очистити. Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, шпинат – смужками, молоді овочі – невеликими шматочками однакового розміру. Зелень подрібнити. Крок 2

Овочевий суп ЛЮЧЕЗЕ

Розігріти масло в глибокому сотейнику. Покласти цибулю. Обсмажувати його на середньому вогні протягом 5-7 хв., До м'якості. Додати свинячий фарш, готувати ще 5 хв. Покласти яловичину і смажити ще 10 хв., Поки весь фарш не стане коричневого кольору. Крок 3

Овочевий суп ЛЮЧЕЗЕ

Додати в сотейник нарізані овочі, приправити сіллю і перцем. Влити 1,5 л овочевого бульйону або питної води, накрити кришкою і варити 15-20 хв.

0/5 (0 Reviews)