Цей суп добре готувати, коли немає часу. Цей суп добре готувати, коли не вмієш готувати класичні наваристі супи і юшки. Цей суп, в цілому, добре і просто готувати. При цьому, частина овочів може бути & nbsp; замороженими, а спаржа & nbsp; і морквина, наприклад, свіжими.
Інгредієнти
- свіжі весняні овочі – морква, зелений горошок, боби, шпинат , спаржа, зелень – 500 г
- цибуля ріпчаста великий – 2 цибулини
- фарш з яловичини – 150 г
- фарш зі свинини – 150 г
- масло оливкове – 3 ст.л.
- 1,5 л овочевого бульйону
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Овочі та зелень вимити, очистити. Ріпчасту цибулю нарізати дрібними кубиками, шпинат – смужками, молоді овочі – невеликими шматочками однакового розміру. Зелень подрібнити. Крок 2
Розігріти масло в глибокому сотейнику. Покласти цибулю. Обсмажувати його на середньому вогні протягом 5-7 хв., До м'якості. Додати свинячий фарш, готувати ще 5 хв. Покласти яловичину і смажити ще 10 хв., Поки весь фарш не стане коричневого кольору. Крок 3
Додати в сотейник нарізані овочі, приправити сіллю і перцем. Влити 1,5 л овочевого бульйону або питної води, накрити кришкою і варити 15-20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!