ВУХА з фрикадельками ВІД АНТОНІО Баратта

ВУХА з фрикадельками ВІД АНТОНІО Баратта

ВУХА з фрикадельками ВІД АНТОНІО Баратта

Інгредієнти

  • 2 великі цибулини
  • 3 ст. л. вершкового масла
  • 3 яєчні білки
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • великий картопля
  • Для фрикадельок:
  • часник – 3 зубчики
  • 2 кг тріски (голови, хвости)
  • 2 середні морквини
  • 200 г філе тріски
  • 3 ст. л. жирних вершків
  • листя петрушки
  • кріп, сіль і перець за смаком
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> півчашки відвареного рису

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Зачистити риб'ячі голови від очей і зябер, розрубати, промити. Покласти в каструлю разом з хвостами, залити 3 & nbsp; л води, додати цибулю і 1 морквину. Довести до кипіння і варити 40 & nbsp; хв. на повільному вогні, знімаючи піну. Приготувати фрикадельки: цибулю нарізати дрібними кубиками і пасерувати в олії на повільному вогні 5-7 хв. Філе тріски пропустити через м'ясорубку, додати половину відвареного рису, вершки, білки і ще раз пропустити через м'ясорубку. Додати залишився рис, цибуля, подрібнену зелень петрушки, приправити сіллю і перцем; перемішати, скачати фрикадельки. Готовий бульйон процідити, довести до кипіння, всипати нарізані соломкою залишилася моркву і картоплю і варити 10 & nbsp; хв. на повільному вогні. Потім додати часник, нарізаний тонкими пластинами, фрикадельки і варити юшку до їх спливання на поверхню. Подавати з подрібненим кропом.

    Дякуємо Антоніо Баратта, шеф-кухаря ресторану “Сирена”, за наданий рецепт
0/5 (0 Reviews)