Інгредієнти
- 1 кг яловичого фаршу
- 250 г білого хліба
- 2 білки
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 невелика морквина
- 4 ст. л. соняшникової олії
- пучок петрушки
- 20 перепелиних яєць
- сіль, перець за смаком
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 0,5 л молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
М'ясний фарш викласти в більшу миску. Хліб розмочити в молоці, злегка віджати і додати в фарш. Білки збити і, обережно перемішуючи, ввести в фарш. Поставити миску з фаршем в холодильник. Крок 2
перепелині яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Цибулю, моркву і часник очистити і подрібнити. Крок 3
Розігріти в сковороді 2 ст. л. соняшникової олії. Крок 4
обсмажити овочі, 4 хв. Додати разом з маслом в фарш. Посолити, поперчити. Всипати зелень і перемішати легкими рухами. Крок 5
Лист пергаменту розміром з деко злегка змастити соняшниковою олією. Викласти на нього фарш і надати йому форму «поліна». На фарш помістити перепелині яйця, розподіляючи їх рівномірно. Втиснути їх всередину фаршу і розрівняти поверхню. Крок 6
Розігріти духовку до 200 ° С. Рулет змастити соняшниковою олією, загорнути в пергамент і випікати 35-40 хв. За 15 хв. до готовності розрізати пергамент, щоб рулет підрум'яниться.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!