М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

Інгредієнти

  • 1 кг яловичого фаршу
  • 250 г білого хліба
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 0,5 л молока

  • 2 білки
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 невелика морквина
  • 4 ст. л. соняшникової олії
  • пучок петрушки
  • 20 перепелиних яєць
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

М'ясний фарш викласти в більшу миску. Хліб розмочити в молоці, злегка віджати і додати в фарш. Білки збити і, обережно перемішуючи, ввести в фарш. Поставити миску з фаршем в холодильник. Крок 2

М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

перепелині яйця зварити круто, облити холодною водою і очистити від шкаралупи. Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Цибулю, моркву і часник очистити і подрібнити. Крок 3

М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

Розігріти в сковороді 2 ст. л. соняшникової олії. Крок 4

М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

обсмажити овочі, 4 хв. Додати разом з маслом в фарш. Посолити, поперчити. Всипати зелень і перемішати легкими рухами. Крок 5

М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

Лист пергаменту розміром з деко злегка змастити соняшниковою олією. Викласти на нього фарш і надати йому форму «поліна». На фарш помістити перепелині яйця, розподіляючи їх рівномірно. Втиснути їх всередину фаршу і розрівняти поверхню. Крок 6

М'ясний Рулет з перепелиними яйцями

Розігріти духовку до 200 ° С. Рулет змастити соняшниковою олією, загорнути в пергамент і випікати 35-40 хв. За 15 хв. до готовності розрізати пергамент, щоб рулет підрум'яниться.

0/5 (0 Reviews)