М'ясний ШТРУДЕЛЬ З ФІЛО

Завдяки дуже тонкому тесту філо штрудель виходить ніжнішим і шаруватим.
& nbsp;

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • 8 листів тесту філо
  • 500 г фаршу
  • 1 баночка в'ялених помідор в маслі
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • жменю кедрових горіхів
  • невеликий пучок зелені (кріп і листя селери)
  • по щіпці копченої гострої паприки і м Олот чорного перцю
  • сіль за смаком
  • 10 ст. л. панірувальних сухарів

Покроковий рецепт приготування

  1. Сушені помідори дрібно порізати, зелень посікти.
  2. Фарш обсмажити з цибулею і часником, посолити, додати спеції і змішати з в'яленими томатами і зеленню.
  3. Кожен пласт фило змастити маслом з-під в'ялених помідор, припорошити сухарями, скласти один на одного.
  4. На останній лист філо викласти начинку, закрутити рулетом, зробити надрізи, але не до кінця, зверху змастити маслом і присипати сухарями. Випікати 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° C.
0/5 (0 Reviews)