Завдяки дуже тонкому тесту філо штрудель виходить ніжнішим і шаруватим.
& nbsp;
Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- 8 листів тесту філо
- 500 г фаршу
- 1 баночка в'ялених помідор в маслі
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- жменю кедрових горіхів
- невеликий пучок зелені (кріп і листя селери)
- по щіпці копченої гострої паприки і м Олот чорного перцю
- сіль за смаком
- 10 ст. л. панірувальних сухарів
Покроковий рецепт приготування
- Сушені помідори дрібно порізати, зелень посікти.
- Фарш обсмажити з цибулею і часником, посолити, додати спеції і змішати з в'яленими томатами і зеленню.
- Кожен пласт фило змастити маслом з-під в'ялених помідор, припорошити сухарями, скласти один на одного.
- На останній лист філо викласти начинку, закрутити рулетом, зробити надрізи, але не до кінця, зверху змастити маслом і присипати сухарями. Випікати 30 хвилин в духовці, розігрітій до 180 ° C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!