ТЕФТЕЛІ В овочевим соусом

ТЕФТЕЛІ В овочевим соусом

конкурс рецептів & quot; Сьогодні на вечерю & quot; x Інгредієнти

  • м'ясний фарш – 1 кг
  • цибуля – 3 головки
  • морква – 1 шт
  • рис – 100 г
  • томат паста – 1 ст. л.
  • приправи (сіль, перець, кріп, петрушка)

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Почистити моркву і цибулю, поставити варити в невеликій каструльці з приправами. Приготувати фарш: додати рис, попередньо відварений, цибуля обсмажений на рослинному маслі. Посолити, поперчити, додати води, щоб фарш став м'якшим. Коли морква і цибуля зваряться за допомогою блендера зробити пюре і додати бульйон, в якому варилися овочі. Одержаний соус вилити в каструлю і поставити на вогонь. Поки соус закипає, сформувати кульки з фаршу і викласти в каструлю з соусом. Готувати 25-30 хвилин. Смачного!

0/5 (0 Reviews)