ПИРІГ М'ЯСО-КАПУСТЯНИЙ

Тісто для цього пирога готуємо на опарі, а фарш можна взяти готовий, в тому числі змішаний, наприклад, яловичий і свинячий.

 ПИРІГ М'ЯСО-КАПУСТЯНИЙ

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • капуста квашена – 300-500 г
  • будь-який фарш – 500 г
  • сіль, перець
  • велика головка цибулі
  • рослинне масло для змазування дека

для тіста:

  • молоко – 2 склянки
  • цукор – 4 ст. л.
  • борошно – 6 склянок
  • сухі дріжджі – 10 г

Покроковий рецепт приготування

Приготовим тісто: молоко підігріваємо до кімнатної температури. В цей час в мисці розмішуємо цукор, 4 склянки борошна і дріжджі. Потім потихеньку підливають молоко і розмішуємо, щоб вийшло тісто без грудочок густоти рідкої сметани. Ми залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.
Після підняття опари додаємо 2 склянки борошна, замішуємо круте тісто і відставляємо в тепло.

Поки тісто піднімається, робимо начинку: обсмажуємо фарш і цибулю, додаємо квашену отмоченной капусту, пережарюють, солимо і перчимо і залишаємо остуджувати.

Тісто розгортаємо і викладаємо на змащене маслом деко або на фольгу, викладену в деко і також змащену. На тісто викладаємо остигнула начинку, рівномірно розподіляємо і загинаємо кінчики тесту.

Розігріваємо духовку до 190 ° C, ставимо в неї деко і випікаємо 30-40 хвилин.
Приємного апетиту!

0/5 (0 Reviews)