Тісто для цього пирога готуємо на опарі, а фарш можна взяти готовий, в тому числі змішаний, наприклад, яловичий і свинячий.
Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- капуста квашена – 300-500 г
- будь-який фарш – 500 г
- сіль, перець
- велика головка цибулі
- рослинне масло для змазування дека
для тіста:
- молоко – 2 склянки
- цукор – 4 ст. л.
- борошно – 6 склянок
- сухі дріжджі – 10 г
Покроковий рецепт приготування
Приготовим тісто: молоко підігріваємо до кімнатної температури. В цей час в мисці розмішуємо цукор, 4 склянки борошна і дріжджі. Потім потихеньку підливають молоко і розмішуємо, щоб вийшло тісто без грудочок густоти рідкої сметани. Ми залишаємо в теплому місці на 15 хвилин.
Після підняття опари додаємо 2 склянки борошна, замішуємо круте тісто і відставляємо в тепло.
Поки тісто піднімається, робимо начинку: обсмажуємо фарш і цибулю, додаємо квашену отмоченной капусту, пережарюють, солимо і перчимо і залишаємо остуджувати.
Тісто розгортаємо і викладаємо на змащене маслом деко або на фольгу, викладену в деко і також змащену. На тісто викладаємо остигнула начинку, рівномірно розподіляємо і загинаємо кінчики тесту.
Розігріваємо духовку до 190 ° C, ставимо в неї деко і випікаємо 30-40 хвилин.
Приємного апетиту!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!