М'ЯСО ПО-тайгових

Дуже смачне м'ясо, запечене абсолютно & quot; екологічним & quot; способом: без масла і зайвих слів!

М'ЯСО ПО-тайгові

Ситне меню x Інгредієнти

  • свинина 600 г
  • перець духмяний 10 шт.
  • ягоди ялівцю 8 шт.
  • шавлія 0,5 ч. л.
  • цибуля ріпчаста 3 шт.
  • сіль морська 1 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Прогріваємо духовку до 200 ° С. Крок 2 Кожну цибулину очищаємо і розрізаємо на дві половинки (вони повинні бути стійкими і рівними по висоті). Крок 3 Потім викладаємо все половинки в два ряди посередині деко і на кожну поміщаємо кілька листочків шавлії. Крок 4 Велику сіль, перець і ягоди ялівцю товчемо за допомогою ступки на невеликі шматочки і натираємо м'ясо так, щоб воно повністю просочилося ароматом тайги і запашного перцю. Крок 5 Потім поміщаємо м'ясо на цибулини. Ставимо запікатися в духовку приблизно на 40 хв. (Точний час залежить від товщини шматка і потужності духовки – дивіться по ситуації). Крок 6 Під час запікання м'ясо не повинно стосуватися деко, так як воно коштує на луці – благодоря цьому воно не стане жорстким. Замість цього воно просочиться ароматами лука і шавлії. Крок 7 Насолоджуйтесь атмосферою Сибіру, ​​не виходячи з дому! Корисна порада

Якщо виникнуть проблеми з пошуком ялівцю і шавлії – їх можна придбати в будь-якій аптеці!

Господині на замітку

Свинина виходить більш соковитою, якщо м'ясо вибрати з невеликими жировими прошарками.

0/5 (0 Reviews)