Дуже смачне м'ясо, запечене абсолютно & quot; екологічним & quot; способом: без масла і зайвих слів!
Ситне меню x Інгредієнти
- свинина 600 г
- перець духмяний 10 шт.
- ягоди ялівцю 8 шт.
- шавлія 0,5 ч. л.
- цибуля ріпчаста 3 шт.
- сіль морська 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Прогріваємо духовку до 200 ° С. Крок 2 Кожну цибулину очищаємо і розрізаємо на дві половинки (вони повинні бути стійкими і рівними по висоті). Крок 3 Потім викладаємо все половинки в два ряди посередині деко і на кожну поміщаємо кілька листочків шавлії. Крок 4 Велику сіль, перець і ягоди ялівцю товчемо за допомогою ступки на невеликі шматочки і натираємо м'ясо так, щоб воно повністю просочилося ароматом тайги і запашного перцю. Крок 5 Потім поміщаємо м'ясо на цибулини. Ставимо запікатися в духовку приблизно на 40 хв. (Точний час залежить від товщини шматка і потужності духовки – дивіться по ситуації). Крок 6 Під час запікання м'ясо не повинно стосуватися деко, так як воно коштує на луці – благодоря цьому воно не стане жорстким. Замість цього воно просочиться ароматами лука і шавлії. Крок 7 Насолоджуйтесь атмосферою Сибіру, не виходячи з дому! Корисна порада
Якщо виникнуть проблеми з пошуком ялівцю і шавлії – їх можна придбати в будь-якій аптеці!
Господині на заміткуСвинина виходить більш соковитою, якщо м'ясо вибрати з невеликими жировими прошарками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!