Інгредієнти
- цибуля зелена – 4 стебла
- коньяк (або бренді) – 3 ст . л.
- цукор – 1 ч. л.
- бульйон курячий – 300 мл
- соус соєвий – 2 ст. л.
- сіль – за смаком
- жовтий солодкий перець – 1 шт.
- часник – 3 зубчики
- свинина (реберця) – 800 г
- крохмаль – 2 ч. л.
- масло рослинне – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
реберця вимити, обсушити і нарізати по 1 штуці. Крок 2
Змішати в мисці соєвий соус, коньяк, крохмаль, сіль і перець за смаком. Покласти в маринад реберця і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 3
Часник очистити, подрібнити. Зелену цибулю нарізати кільцями і обсмажити в розігрітій олії разом з часником, 2 хв. Покласти реберця і готувати 15 хв., Безперервно помішуючи. Додати гарячий бульйон і цукор, довести до кипіння і тушкувати без кришки, поки не випарується вся рідина, приблизно 20 хв. Перець нарізати ромбиками, покласти до реберцям і готувати все разом 3 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!