Свинячі реберця В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ

свинячі реберця В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ

Інгредієнти

  • цибуля зелена – 4 стебла
  • коньяк (або бренді) – 3 ст . л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • бульйон курячий – 300 мл
  • соус соєвий – 2 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • жовтий солодкий перець – 1 шт.
  • часник – 3 зубчики
  • свинина (реберця) – 800 г
  • крохмаль – 2 ч. л.
  • масло рослинне – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячі реберця В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ

реберця вимити, обсушити і нарізати по 1 штуці. Крок 2

свинячі реберця В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ

Змішати в мисці соєвий соус, коньяк, крохмаль, сіль і перець за смаком. Покласти в маринад реберця і поставити в холодильник на 1 ч. Крок 3

 свинячі реберця В КИТАЙСЬКОМУ СТИЛІ

Часник очистити, подрібнити. Зелену цибулю нарізати кільцями і обсмажити в розігрітій олії разом з часником, 2 хв. Покласти реберця і готувати 15 хв., Безперервно помішуючи. Додати гарячий бульйон і цукор, довести до кипіння і тушкувати без кришки, поки не випарується вся рідина, приблизно 20 хв. Перець нарізати ромбиками, покласти до реберцям і готувати все разом 3 хв.

0/5 (0 Reviews)