Корейка з аджикою

Корейка, запечена з гострою аджикою, & nbsp; типово & nbsp; & quot; чоловічий & quot; вечерю. Відмінна компанія для цієї страви – пиво. Краще пілзнер. & Nbsp;

Корейко з аджикою

Інгредієнти

  • 4 шматки філе свинячої корейки по 160-180 г кожен
  • 2 стиглих помідора
  • 6 міцних печериць
  • 1 середня цибулина
  • 40 г аджики
  • 100 г твердого сиру
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Розігрійте духовку до 180 ° С. Тонко наріжте гриби і очищену цибулю. Обсмажте цибулю з грибами в рослинній олії до золотистого кольору, посоліть і поперчіть. Крок 2 Кожен шматок свинини відбийте до товщини 7-9 мм, посипте сіллю і перцем, швидко обсмажте в рослинному маслі з двох сторін на сильному вогні. Крок 3 Повапните м'ясо з усіх боків аджикою, викладіть у форму для запікання. Наріжте помідори тонкими кружальцями, викладіть гуртки на м'ясо. На помідори викладіть смажені гриби з цибулею, посипте тертим сиром, запікайте в духовці 15 хв. Відразу ж подавайте. До речі

Присутність аджики тут & nbsp; не тільки смачно, але і & nbsp; корисно. Вона трохи погасить жирність м'яса, додасть йому необхідної & nbsp; прянощі. & Nbsp;

0/5 (0 Reviews)