Оджахурі З свинини

Оджахурі – це традиційне & quot; сімейне & quot; (& Quot; Оджах & quot; в перекладі з грузинського & quot; сім'я & quot;) печеня з м'яса і картоплі з додаванням великої кількості спецій. Готується спекотне з нежирної свинини (вирізки), телятини або іноді курки. Спеції роблять це блюдо неймовірно ароматним і абсолютно кавказьким.

оджахурі З свинини

Інгредієнти

  • картопля 250 г
  • свиняча шийка 150 г
  • цибуля 100 г
  • болгарський перець 100 г
  • помідори 100 г
  • кінза 10 г
  • часник 1 шт.
  • оцет винний 10 мл
  • вода 10 мл
  • сіль 1 щіпка
  • рослинне масло 3 ст. л.
  • чебрець 2 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 На олії, на високому вогні обсмажуємо свинину до утворення скоринки, але всередині щоб вона залишалася сирою. Потім перекладаємо в окремий посуд і даємо соку стекти. Крок 2 На тій же сковороді смажимо картоплю (півкільцями) до утворення скоринки, але всередині щоб залишався трохи сирим. Крок 3 До картоплі додаємо м'ясо з соком. Крок 4 Додаємо болгарський перець і тушкуємо. Крок 5 За 5 хвилин до готовності додаємо цибулю, спеції, сіль, чебрець. Крок 6 Змішуємо часник, оцет, воду і помідори і додаємо до всього іншого, що у нас гаситься в сковороді і накриваємо кришкою.

0/5 (0 Reviews)