М'ЯСО З ЧИЛИ по-мексиканськи

М'ЯСО З ЧИЛИ по-мексиканськи

Інгредієнти

  • цибулини середнього розміру – 2 шт.
  • сіль – за смаком
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • кмин – 1/2 ч. л.
  • цукор – 1 ч. л.
  • консервовані помідори – 600 г
  • квасоля консервована червона – 250 г
  • яловичина (фарш) – 400 г
  • гострий червоний перчик – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 М'ЯСО З ЧИЛИ по-мексиканськи

Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати фарш і готувати ще 10 хв. Крок 2

М'ЯСО З ЧИЛИ по-мексиканськи

З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Крок 3

М'ЯСО З ЧИЛИ по-мексиканськи

Покласти в сковороду до фаршу квасоля, нарізані шматочками помідори, гострий перчик, цукор, кмин і сіль. Гасити на повільному вогні 20 хв.

0/5 (0 Reviews)