Інгредієнти
- цибулини середнього розміру – 2 шт.
- сіль – за смаком
- масло рослинне – 2 ст. л.
- кмин – 1/2 ч. л.
- цукор – 1 ч. л.
- консервовані помідори – 600 г
- квасоля консервована червона – 250 г
- яловичина (фарш) – 400 г
- гострий червоний перчик – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Лук очистити і дрібно нарізати. У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати фарш і готувати ще 10 хв. Крок 2
З перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Крок 3
Покласти в сковороду до фаршу квасоля, нарізані шматочками помідори, гострий перчик, цукор, кмин і сіль. Гасити на повільному вогні 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!