Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти
- сіль
- часник – 2-3 зубчики
- зелень рубана (цибуля, кріп, петрушка) – 3 ст. л.
- куряче філе або курячий фарш – 300 г
- рис, полусваренную – 150 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- міцні круглі помідори – 5-7 шт.
- спеції для курки
- тертий м'який сир (на ваш смак) – 100 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У помідорів зрізати верхівку. Чайною ложкою вискоблити внутрішність, потім перевернути помідори, щоб стік сік. Посолити зсередини. Начинити помідори фаршем, змішаним з полуотваренним рисом і зеленню. У сотейник покласти крупно нарізану цибулину з часником, зверху щільно один до одного поставити помідори і накрити зверху зрізаними верхівками. Крок 2
Залити залишилися помідоровим соком і м'якоттю, протертої на крупній тертці. В кінці приготування помідори посипати тертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!