НІЖНІ фаршировані Помідори

НІЖНІ фаршировані Помідори

Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти

  • сіль
  • часник – 2-3 зубчики
  • зелень рубана (цибуля, кріп, петрушка) – 3 ст. л.
  • куряче філе або курячий фарш – 300 г
  • рис, полусваренную – 150 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • міцні круглі помідори – 5-7 шт.
  • спеції для курки
  • тертий м'який сир (на ваш смак) – 100 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 НІЖНІ фаршировані Помідори

У помідорів зрізати верхівку. Чайною ложкою вискоблити внутрішність, потім перевернути помідори, щоб стік сік. Посолити зсередини. Начинити помідори фаршем, змішаним з полуотваренним рисом і зеленню. У сотейник покласти крупно нарізану цибулину з часником, зверху щільно один до одного поставити помідори і накрити зверху зрізаними верхівками. Крок 2

НІЖНІ фаршировані Помідори

Залити залишилися помідоровим соком і м'якоттю, протертої на крупній тертці. В кінці приготування помідори посипати тертим сиром.

0/5 (0 Reviews)