Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти
- 300 г фаршу (наприклад, яловичина зі свининою)
- 200 г грибів (наприклад, шампіньйони)
- 50 г сиру
- 1 головка ріпчастої цибулі
- 2 зубчики часнику
- 0,5 склянки круглозерний рису “Кубань” від Містраль
- 0,5 склянки води
- 1 стакан томатного соку (в даному рецепті домашній з шматочками солодкого перцю)
- 2 ст. л. борошна або крохмалю
- 3 ст. л. сметани
- сіль, чорний мелений перець за смаком
- 0,5 ч. Л. кропу (можна сушеного)
- 1 ч. л. (Без верху) цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Рис попередньо зварити і остудити. Гриби разом з цибулею і часником подрібнити в блендері до шматочків середнього середніх розміру. Крок 2
Фарш добре вимісити, рази 3-4 добре стукнувши в мисочці (він тоді стає більш однорідний і м'який). Додати рис, цибульний-грибну суміш, сир (натертий на дрібній тертці), кріп, сіль і перець. Все добре перемішати. Крок 3
Руки змочити холодною водою і сформувати з фаршу тюфтельки. Викласти їх у жароміцних форму в один шар. Крок 4
взяти томатний сік, але якщо у вас немає томатного соку, то ви можете взяти склянку холодної води і розчинити в ній 1 ст. л. з верхом томатної пасти. Додати в сік цукор, перемішати. Крок 5
Тепер додати в сік сметану і ще раз перемішати. Крок 6
В 1/2 склянки холодної води розчинити борошно або крохмаль так, щоб не було грудочок. Змішати томатно-сметанним суміш і борошно, розчинену у воді. Залити тефтелі. Крок 7
Накрити форму фольгою і поставити в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Запікати 50-60 хвилин. Крок 8
Після запікання зняти фольгу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!