ЗАБАВНІ ЕЖИКИ

Усім відомі м'ясні тефтелі – приготовані на пару – виглядають дуже забавно.

 ЗАБАВНІ ЕЖИКИ

Конкурс Містраль Рис як культура x Інгредієнти

  • Фарш м'ясний – 600 г
  • рис Басматі – 100 г
  • Червоний рис – 100 г
  • Суміш 4 рису – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Сіль, перець – за смаком
  • Гілочки петрушки – для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рис замочити в холодній воді на 2 години. Потім злити воду і дати рису обсохнути на рушник. Пересипати рис в блюдце. Крок 2

ЗАБАВНІ ЕЖИКИ

Фарш (або м'ясо ) разом з цибулею і часником пропустити через м'ясорубку. Приправити сіллю і перцем. Перемішати. Крок 3

ЗАБАВНІ ЕЖИКИ

З фаршу скачати в долонях кульки, завбільшки з яйце. Обваляти кульки в сухому рисі. Крок 4

ЗАБАВНІ ЕЖИКИ

Готувати їжачків в пароварці на першому рівні (40 хвилин) або в мультиварці на режимі “ПАР” (30 хвилин). Крок 5

ЗАБАВНІ ЕЖИКИ

Готових їжачків укласти на блюдо, прикрасивши зеленню. Смачного!

0/5 (0 Reviews)