Це домашнє грузинське блюдо. Оджахурі – значить сімейний. Ще б пак! Картопля з м'ясом в одній сковороде- дуже по-домашньому і по-сімейному.
Інгредієнти
- свинина 1 кг
- картопля 6 -7 шт.
- цибулина 2 шт.
- часник 3-4 зубчики
- помідори 4-5 шт.
- петрушка 1 пучок
- масло для смаження
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картопля добре вимиємо й наріжемо часточками. У мене картопля молодой- НЕ чищу. Крок 2
М'ясо наріжемо не надто великими шматками. Крок 3
А ось цибуля навпаки-великими такими , серйозними часточками. Крок 4
У першу чергу смажимо картоплю. Добре б на топленому маслі, а взагалі на те, що в наявності. Крок 5
Насправді оджахурі готують на одній сковороді, але я це зроблю на двох. М'ясо відправимо смажитися на сковорідку з розігрітою олією. Крок 6
Коли картопля підсмажиться, зрушимо його в сторону, додамо лук. Зараз перемішувати не будемо, щоб не поламати все. Крок 7
А поки крупно наріжемо помідори. Крок 8
І натремо часник. Крок 9
До готового м'яса додамо помідори, а потім і все інше-цибулю і картоплю. Ось тепер перемішаємо. Сіль, перець за смаком. Часник. Кілька хвилин все протушкувати. Крок 10
А поки наріжемо зелень. Так-так, теж крупно. Крок 11
Тепер все готово. Перед подачею посипем зеленню. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!