Огірки прекрасно піддаються фарширування & ndash; треба тільки набити на цьому руку. Найкраще використовувати нуазетний ніж. В результаті ви отримуєте швидку і ефектну закуску, яку дуже зручно їсти і подавати.
Інгредієнти
- 10 молодих огірочків середнього розміру
- 150-180 г м'якого козячого сиру
- 50 -70 г очищеного смаженого фундука
- 50 г сушеної журавлини
- 3-4 скибочки сиров'яленому шинки
- 1 ст. л. натурального йогурту
- 2-3 пера зеленої цибулі
- 1-2 гілочки розмарину
- сіль і мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Журавлину і зелену цибулю порубати. У каструлі закип'ятити 1 склянку води, додати розмарин і журавлину. Зняти з вогню і остудити. Відкинути на сито, розмарин видалити, журавлину обсушити. Крок 2 Фундук крупно нарізати. Сир розім'яти виделкою, додавши йогурт. Змішати з луком, журавлиною, горіхами, сіллю і перцем. Крок 3 Огірки очистити від шкірки, нарізати шматками довжиною 4-5 см. Вийняти серцевину, зберігаючи стінки і дно. Нафарширувати огірки начинкою і прикрасити нарізаною на тонкі смужки шинкою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!