Ця страва прийшло до нас з Японії. Головні складові: вода, яйце, борошно і капуста. А далі справа смаку: начинка може бути абсолютно будь-який. Моя версія окономияки, звичайно, дуже інтерпретована під російську кухню, але все ж принцип приготування цієї страви той же.
Оливкова настрій x Інгредієнти
- білокачанна капуста 150 г
- зелена цибуля 1 пучок
- вода 200 мл.
- сіль 1 ч.л..
- куряче яйце 1 шт.
- борошно 7 ст.л.
- соєвий соус 2 ст.л.
- свинина 100 гр.
- печериці 50 гр.
- болгарський червоний перець 0,5 шт.
- петрушка
- олія оливкова для смаження 2 ст.л.
- вустерский соус
- майонез
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Подрібнити капусту і зелену цибулю. Крок 2
За допомогою віночка змішати інгредієнти: воду , сіль, яйце, борошно і соєвий соус. Крок 3
Всипати в тісто подрібнені капусту і цибулю . Крок 4
Нарізати свинину, гриби, перець і петрушку. Крок 5
Перекласти нарізані продукти в сковороду і обсмажити на оливковій олії. Крок 6
Потім залити обсмажені продукти тестом з капустою і за допомогою лопатки разравнять. Крок 7
Готувати окономияки на повільному вогні під кришкою 15 хвилин з одного боку, потім перевернути окономияки і готувати під кришкою ще 10 хвилин. Крок 8
Полити окономияки майонезом і Вустерського соусом, зверху посипати подрібненою зеленою цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!