Якщо традиційний омлет на сніданок набрид – додав в нього гриби, і смак звичного блюда стане новим. Тим більше не варто упускати таку можливість, поки триває грибний сезон. Для цього рецепта можна взяти рижики, а можна – білі грузді, щоб останні не гірчить, попередньо їх потрібно вимочити і відварити
& nbsp;
Інгредієнти
- 100 г грибів (опеньки, рижики або білі)
- сіль, перець за смаком
- 100 шинки
- масло рослинне – 2 ст.л.
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
- 50 мл вершків
- яйце
- цибуля зелена – 1 пучок
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Гриби очистити, ретельно вимити і нарізати невеликими шматочками. Лук очистити і подрібнити. Шинку нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю вимити, обсушити і тонко нарізати. Крок 2
У мисці збити яйця з вершками, сіллю і перцем. Крок 3
розігріти духовку до 180 & deg; С.
У сковороді розігріти олію, обсмажити гриби, 15 хвилин. Додати цибулю, шинку і готувати 7 & nbsp; хвилин, час від часу помішуючи. Зняти з вогню.
Влити збиті з вершками яйця, поставити в духовку і запікати 15 & nbsp; хв.
Перед подачею на стіл посипати зеленою цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!