ОМЛЕТ З ГРИБАМИ І шинкою

Якщо традиційний омлет на сніданок набрид – додав в нього гриби, і смак звичного блюда стане новим. Тим більше не варто упускати таку можливість, поки триває грибний сезон. Для цього рецепта можна взяти рижики, а можна – білі грузді, щоб останні не гірчить, попередньо їх потрібно вимочити і відварити
& nbsp;

Інгредієнти

  • 100 г грибів (опеньки, рижики або білі)
  • сіль, перець за смаком
  • 100 шинки
  • масло рослинне – 2 ст.л.
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • 50 мл вершків
  • яйце
  • цибуля зелена – 1 пучок

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 ОМЛЕТ З ГРИБАМИ і шинкою

Гриби очистити, ретельно вимити і нарізати невеликими шматочками. Лук очистити і подрібнити. Шинку нарізати невеликими кубиками. Зелену цибулю вимити, обсушити і тонко нарізати. Крок 2

ОМЛЕТ З ГРИБАМИ І шинкою

У мисці збити яйця з вершками, сіллю і перцем. Крок 3

ОМЛЕТ З ГРИБАМИ І шинкою

розігріти духовку до 180 & deg; С.
У сковороді розігріти олію, обсмажити гриби, 15 хвилин. Додати цибулю, шинку і готувати 7 & nbsp; хвилин, час від часу помішуючи. Зняти з вогню.
Влити збиті з вершками яйця, поставити в духовку і запікати 15 & nbsp; хв.
Перед подачею на стіл посипати зеленою цибулею.

0/5 (0 Reviews)