Інгредієнти
- 4 філе тріски без шкіри по 200 г кожне або 4 патрання великі наваги
- 80 г вершкового масла
- 1 маленький тонкий шматочок хамона або будь-який інший сиров'яленому шинки
- 5 гілочок петрушки
- 1 зубчик часнику
- половина цибулини шалот
- 1 ст. л. мигдальної муки або 5 – 6 мигдальних горіхів
- 2 ст. л. лимонного соку
- 1/2 ч. л. діжонськой гірчиці
- оливкова олія
- сіль, мелений
- чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Порубати петрушку, цибулю-шалот і часник. Хамон наріжте дуже дрібно. Мигдаль подрібніть в блендері. Змішайте в мисці вершкове масло, гірчицю і лимонний сік. Додайте петрушку, часник, цибуля-шалот, хамон і мигдальну борошно, трохи посоліть і поперчіть. Крок 2 Розігрійте оливкову олію в жаростійкої сковороді на середньому вогні. Приправте філе тріски сіллю і перцем і смажте 2 хв. з одного боку. Переверніть і смажте ще 1 хв. Крок 3 Покладіть по 1 ст. л. масляної суміші на кожне філе і поставте сковороду в духовку на 3-5 хв., поки філе не стане непрозорим в центрі шматка. Перекладіть рибу на блюдо і зберігайте в теплі. Крок 4 Додайте в сковороду залишилася масляну суміш і перемішайте з соками зі сковороди. Полийте рибу і подавайте з лимоном. До речі
Якщо будете готувати навагу, обов'язково промийте її від слизу! Потім промокніть насухо паперовими рушниками. & Nbsp;
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!