ОМЛЕТ З ковбасою, сиром І ГРИБАМИ

Омлет з ковбасою, сиром і грибами & mdash; блюдо нехитре, багатьом навіть цілком звичне, однак ми пропонуємо інший варіант приготування: у вигляді своєрідного рулету. Саме тому ми кладемо в яєчне & laquo; тісто & raquo; борошно, яка допомагає йому добре тримати форму на сковороді. Якщо ж у вас з першого разу не вийшло згорнути омлет, не турбуйтеся: до цього дійсно треба пристосуватися. А ще постарайтеся використовувати сковороду з дуже хорошим антипригарним покриттям, щоб у яєчної маси не було жодного шансу пристати до поверхні. Омлет з ковбасою, сиром і грибами можна подати і на сніданок, і в якості вечері, який буде легко перетравлюватися, але при цьому забезпечить відчуття ситості, щоб через перед сном вас не догнав горезвісний & laquo; нічної обжерливості & raquo;.

ОМЛЕТ З ковбасою, сиром І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • печериці – 300 г
  • ріпчасту цибулю – 100 г
  • оливкова олія – ​​60 мл
  • докторська ковбаса – 100 г
  • твердий сир – 50 г
  • яйця – 4 шт.
  • молоко – 120 мл
  • борошно – 25 г
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Підготуйте інгредієнти омлету з ковбасою, сиром і грибами. Печериці протріть вологою серветкою, почистіть і наріжте пластинами. Цибулю очистіть і наріжте тонкими півкільцями. Крок 2 У сковороді нагрійте половину оливкової олії і викладіть цибулю. Помішуючи, підрум'яньте його протягом 3 хвилин. Додайте підготовлені шампіньйони. Помішуючи, смажте 5 хвилин. Крок 3 Ковбасу для омлету наріжте смужками. Додайте в сковороду до печериць з цибулею. Смажте всі разом 3 хвилини, періодично помішуючи, щоб інгредієнти не пригоріли. Крок 4 Сир натріть на дрібній тертці. Яйця злегка збийте вінчиком і трохи посоліть. Всипте просіяне борошно і перемішайте. Збиваючи вінчиком, влийте молоко. Перемішайте до отримання маси однорідної консистенції. Посоліть ще раз і поперчіть. Крок 5 У великій сковороді зі знімною ручкою нагрійте оливкову олію. Влийте яєчну суміш, посередині доріжкою викладіть ковбасу з грибами. Як тільки яйця схопляться знизу, згорніть рулетом, загорнувши краю омлету на начинку. Крок 6 Посипте омлет з ковбасою і грибами тертим сиром і підрум'яньте під грилем 2-3 хвилини. Можна просто закрити сковороду кришкою і готувати пару хвилин на слабкому вогні. Корисна порада

Омлет з ковбасою, сиром і грибами вийде особливо смачним, якщо доповнити його подрібненої свіжою зеленню за смаком, наприклад, петрушкою, кропом або кінзою.

До речі

Ми пропонуємо готувати омлет з всесезоннимі грибами & mdash; печерицями. Влітку ж їх можна замінити лисичками, які, на всякий випадок, варто попередньо відварити хоча б протягом 15 хвилин.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)