Рулет з омлету З ковбасою

Рулет з омлету З ковбасою

Інгредієнти

  • Яйце 4 шт.
  • Борошно 2 ст.л.
  • Картопляний крохмаль 2 ст.л.
  • Сметана 4 ст.л.

Для начинки

  • Сир твердий 150 г
  • Шинка 150 г
  • Кріп 2 гілочки
  • Перо зеленої цибулі 2 шт.
  • Петрушка 2 гілочки
  • Сіль, мелений перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте омлет. У блендері збийте яйця, сметану, просіяне борошно і крохмаль протягом 1 хв. – суміш повинна стати пишною. Крок 2 Перелийте яєчно-сметанним суміш у жароміцних форму, застелену пергаментом, поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 20-25 хв. – омлет повинен стати золотистим і пухким. Дістаньте форму з духовки і залиште омлет остигати, 15 хв. Крок 3 Приготуйте начинку. Шинку наріжте середніми кубиками, сир натріть на дрібній тертці, листя кропу, петрушки і зелену цибулю дрібно наріжте. Крок 4 Акуратно дістаньте остиглий омлет разом з пергаментом з форми і перекладіть його на стіл. Рівномірно змастіть поверхню сметаною, посипте ¾ тертого сиру, зверху розкладіть ¾ шинки, присипте ¾ подрібненої зелені. Крок 5 Починайте згортати щільний рулет, акуратно знімаючи з омлету пергамент. Крок 6 відшарувався пергамент знову покладіть в кулінарну форму, в середині розмістіть вийшов рулет, посипте його залишилися шинкою, зеленню, зверху – сиром. Поставте форму в розігріту до 180 ° С духовку ще на 7-10 хв. – сирна скоринка повинна підрум'янитися. Крок 7 Готовому рулету дайте охолонути 3 хв., Наріжте на порційні шматки і перекладіть на тарілки.

0/5 (0 Reviews)