Омлет з РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ

Омлет з РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ

Інгредієнти

  • Яйце 8 шт.
  • Шинка 150 г
  • 1/4 частина кабачка
  • Вершки 50 мл
  • Молоко 100 мл
  • Масло рослинне
  • Кріп 4 гілочки
  • Копчена ковбаса 4 скибочки
  • Тертий сир 150 г
  • Петрушка 4 гілочки
  • Помідор 2 шт.
  • Цибулина 1 шт.
  • Італійські сухі трави 0,5 ч.л.
  • Часник 1 зубчик
  • Сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте омлет з шинкою і кабачком. Розбийте в миску 2 яйця, влийте 50 мл вершків, посоліть. Збийте вінчиком до однорідної маси. Шинку наріжте дрібними шматочками, кабачок натріть на тертці, 2 гілочки кропу дрібно нарубати. Змішайте яєчну суміш, шинку, кабачки і зелень. Налийте в форму для мафінів, змащену олією. Крок 2 Приготуйте омлет з ковбасою і перцем. Обсмажте ковбасу на сухій стороні з двох сторін до хрусткого стану, шкварки подрібніть. Розбийте в миску 2 яйця, влийте 50 мл молока, збийте віночком до однорідної маси. Змішайте тертий сир з дрібно нарізаною петрушкою і свіжомеленим чорним перцем. З'єднайте збиті яйця з сирною сумішшю. Налийте в форму для мафінів, змащену олією. Зверху посипте шкварками ковбаси. Крок 3 Приготуйте омлет з сиром і зеленню. Розбийте в миску 2 яйця, влийте 50 мл молока, посоліть. Збийте вінчиком до однорідної маси. Змішайте яєчну суміш з тертим сиром, дрібно нарізаними листям петрушки і кропу. Налийте в форму для мафінів, змащену олією. Крок 4 Приготуйте омлет з помідорами, цибулею і перцем. Цибулину наріжте тонкими півкільцями, помідори – тонкими часточками, часник подрібніть. У сковороді розігрійте 1 ст. л. рослинного масла, обсмажити цибулю, 5 хв., потім додайте помідори і обсмажте, ще 5 хв. – помідори повинні стати м'якими. У мисці розбийте 2 яйця, додайте сіль, мелений перець, суміш італійських трав, збийте. Змішайте яєчну суміш з обсмаженими помідорами і цибулею. Налийте в форму для мафінів, змащену олією. Зверху посипте тертим сиром. Крок 5 Поставте форми для мафінів з омлетами в розігріту до 200 ° С духовку на 13-15 хв.

0/5 (0 Reviews)