Осіння свинина запечена з журавлиною і сливою
Інгредієнти
- свинина 700 г
- журавлина 30 г
- зливу 60 г
- перець чилі 2 г
- лаванда 1 г
- сіль
- оливкова олія 20 г
- соус терріякі 20 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Спеції змішати з сіллю Свинину промити, наколоти тонким ножиком отвори, щоб начинити. спеціями і сливою з журавлиною. Змастити оливковою олією і запікати до повної готовності. Крок 2
Коли свинина буде готова, змастити соусом терріякі і готувати близько 5 хвилин. Корисна порада
Подавати з цибулею, з соусом з журавлини, соусом песто.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!