КОЛЬОРОВА КАПУСТА З ПРАЦЮЄМО І БЕКОНОМ

До цієї капусти можна подати салат з огірків з лимоном і оливковою олією.

Інгредієнти

  • 1 середній качан цвітної капусти
  • 2 сезонних червоних солодких перцю
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 1 невеликий пучок зеленої цибулі
  • 300 г не дуже жирного варено-копченого бекону або грудинки шматком
  • 0,5 ч. л. насіння зіри
  • сіль, мелений чорний і білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 У цвітної капусти видаліть повністю весь стебло, включаючи його тонкі «відгалуження» (його можна використовувати для супу або овочевого пюре). Суцвіття подрібніть в комбайні в середню крихту. Крок 2 Очистіть перці від насіння, плодоніжок і перегородок, наріжте квадратиками зі стороною 1 см. Часник роздушіть, очистіть і подрібніть. Зелену цибулю тонко наріжте – окремо зелену і білу частину. Крок 3 Бекон наріжте кубиками зі стороною 2 см. У воке або великій сковороді на середньому вогні обсмажте бекон, помішуючи, щоб витопити жир, приблизно 5 хв. Покладіть білу частину зеленої цибулі, солодкий перець, часник і зіру, обсмажуйте 1 хв. Крок 4 Додайте цвітну капусту і продовжуйте обсмажувати, помішуючи, приблизно 15 хв. (Більшу частину часу капусту краще тримати під кришкою). Подавайте гарячої, посипавши зеленою цибулею

0/5 (0 Reviews)