Яскравий, ароматний і дуже смачний овочевий суп з фрикадельками, в який я додала яскраві дари осені & mdash; гарбуз, айву, моркву, квасолю (консервовану).
Хіт сезону! Яскраві осінні страви x Інгредієнти
- вода 2 л
- гарбуз 500 г
- морква 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- солодкий червоний перець 1 шт.
- айва 1 шт.
- червона консервована квасоля банку 1 шт.
- м'ясний фарш 600 г
- кріп 1 пучок (а)
- сіль 2 щіпка (і)
- перець чорний мелений 2 щіпка (і)
- рафінована рослинна олія 3 ст.л.
- лавровий лист 2 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати необхідні продукти для приготування овочевого супу з фрикадельками. Крок 2
Цибулю і моркву почистити, помити, обсушити паперовим рушником. Нарізати невеликими кубиками. Крок 3
У сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю з морквою майже до готовності. Крок 4
Гарбуз вимити. Почистити від шкірки, насіння, волокон. Нарізати шматочками середньої величини. Крок 5
Айву вимити, видалити насінну коробку. Нарізати невеликими шматочками. Крок 6
У каструлю налити води, закип'ятити. Покласти гарбуз і айву, варити до напівготовності, трохи посолити. Крок 7
Фарш посолити, поперчити. Крок 8
З фаршу сформувати невеликі фрикадельки. Крок 9
Фрикадельки опустити в суп і варити до готовності. Крок 10
Покласти в суп засмажку з цибулі і моркви і продовжувати варити на невеликому вогні. Крок 11
Солодкий перець помити , очистити від насіння і перегородок. Нарізати невеликими квадратами. Крок 12
Кріп вимити, обсушити паперовим рушником, дрібно нарізати. Часник очистити і теж дрібно нарізати. Крок 13
Консервовану червону квасолю процідити від рідини, промити під проточною водою, дати воді стекти і покласти в суп. Крок 14
Додати в суп нарізані перець, кріп і часник. За смаком ще посолити і поперчити, покласти лавровий лист. Варити 5-7 хвилин і вимкнути вогонь. Дати супу настоятися 15-20 хвилин. Крок 15
Гарячий овочевий суп з фрикадельками розлити по тарілках. Смачного! Корисна порада
В овочевий суп, крім меленого перцю, можна додавати будь-які спеції за бажанням.
Господині на заміткуФарш для фрикадельок можна використовувати з одного виду м'яса або змішаний.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!