Овочевий суп з рисом І кнелями З КУРКИ

Овочевий суп з РИСОМ І кнелями З КУРКИ

Інгредієнти

  • 1,2 л курячого або овочевого бульйону
  • 400 г філе курячої грудки
  • 1/3 склянки круглозерний рису
  • 300 г гарбуза
  • 1 середня морквина
  • 1/2 склянки зеленого горошку
  • 1 стебло селери
  • 1 стебло цибулі-порею (тільки біла частина)
  • 1 середня цибулина
  • пучок кропу
  • 1 яйце
  • оливкова олія «екстра вірджин»
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Овочевий суп з рисом І кнелями З КУРКИ

Наріжте філе невеликими шматками. Очистіть цибулю і наріжте на 4-6 частин. Проверните філе разом з цибулею через м'ясорубку з дрібними гратами. Дрібно наріжте половину пучка кропу. Змішайте фарш з кропом і яйцем, посоліть, поперчіть і добре вимісити. Крок 2

ОВОЩНОЙ СУП З РИСОМ І кнелями З КУРКИ

Розігрійте духовку до 180 ° С. Застеліть деко папером для випічки. За допомогою двох десертних ложок сформуйте кнели і викладіть на деко. Запікайте 20 хв., До готовності. Крок 3

ОВОЩНОЙ СУП З РИСОМ і кнелями З КУРКИ

Лук-порей розрізати уздовж навпіл, промийте і наріжте тонкими півкільцями. Очистіть моркву і гарбуз і наріжте кубиками. Дрібно наріжте стебло селери. Крок 4

Овочевий суп з рисом І кнелями З КУРКИ

Розігрійте в широкій каструлі оливкову олію, покладіть моркву і селеру і тушкуйте, накривши кришкою, 10 хв. Додайте цибулю-порей і гарбуз і готуйте ще 5 хв. Крок 5

ОВОЩНОЙ СУП З РИСОМ і кнелями З КУРКИ

Влийте в каструлю гарячий бульйон, доведіть до кипіння і всипте рис. Варіть до готовності рису, 15 хв. За 5 хв. до кінця приготування додайте в суп зелений горошок. Зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою і залиште суп на 5 хв. Розлийте по тарілках, розкладіть кнели і посипте кропом перед подачей.В фарш для кнелей можна додати трохи овочів: натертий кабачок, варену білокачанну капусту. Господині на замітку

Якщо вашій дитині набрид суп з фрикадельками, приготуйте йому що-небудь новеньке, наприклад, кнелі. Вони гарні і в супі, і як основне блюдо з гарніром.

0/5 (0 Reviews)