Інгредієнти
- 1,2 л курячого або овочевого бульйону
- 400 г філе курячої грудки
- 1/3 склянки круглозерний рису
- 300 г гарбуза
- 1 середня морквина
- 1/2 склянки зеленого горошку
- 1 стебло селери
- 1 стебло цибулі-порею (тільки біла частина)
- 1 середня цибулина
- пучок кропу
- 1 яйце
- оливкова олія «екстра вірджин»
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте філе невеликими шматками. Очистіть цибулю і наріжте на 4-6 частин. Проверните філе разом з цибулею через м'ясорубку з дрібними гратами. Дрібно наріжте половину пучка кропу. Змішайте фарш з кропом і яйцем, посоліть, поперчіть і добре вимісити. Крок 2
Розігрійте духовку до 180 ° С. Застеліть деко папером для випічки. За допомогою двох десертних ложок сформуйте кнели і викладіть на деко. Запікайте 20 хв., До готовності. Крок 3
Лук-порей розрізати уздовж навпіл, промийте і наріжте тонкими півкільцями. Очистіть моркву і гарбуз і наріжте кубиками. Дрібно наріжте стебло селери. Крок 4
Розігрійте в широкій каструлі оливкову олію, покладіть моркву і селеру і тушкуйте, накривши кришкою, 10 хв. Додайте цибулю-порей і гарбуз і готуйте ще 5 хв. Крок 5
Влийте в каструлю гарячий бульйон, доведіть до кипіння і всипте рис. Варіть до готовності рису, 15 хв. За 5 хв. до кінця приготування додайте в суп зелений горошок. Зніміть каструлю з вогню, накрийте кришкою і залиште суп на 5 хв. Розлийте по тарілках, розкладіть кнели і посипте кропом перед подачей.В фарш для кнелей можна додати трохи овочів: натертий кабачок, варену білокачанну капусту. Господині на замітку
Якщо вашій дитині набрид суп з фрикадельками, приготуйте йому що-небудь новеньке, наприклад, кнелі. Вони гарні і в супі, і як основне блюдо з гарніром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!