Конкурс дитячих рецептів & quot; Ложечка за маму & quot; x Інгредієнти
- шматочок індички – 500 г
- рис для фрикадельок – 2 ст. л.
- маленька цибулина – 1 шт.
- морква невелика – 1 шт.
- зелень петрушки – 1 ст. л.
- середній картопля – 1 шт.
- хлібні крихти – 1 ст. л.
- сіль за смаком
- жовток маленького яйця – 1 шт.
- парасольки брокколі – 3 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
< img class = "aligncenter" src = "/wp-content/uploads/2021/04/sup-iz-indejki-4346841.jpg" alt = "СУП ІЗ ІНДИКИ" />
З стегна індички зрізати 200 г м'якоті для фаршу: перемолоти в м'ясорубці, додати хлібні крихти, петрушку, цибулю, сіль за смаком, жовток. Перемішати, поставити в холодильник для маринування.З решти індички з кісточкою зварити прозорий бульйон, нам буде потрібно 0,5 л. Тим часом приготуємо рисові їжачки: сформуємо з фаршу дрібні фрикадельки, застромимо в них сирої рис різних кольорів. Зручно робити це пінцетом. Крок 2
В зварений киплячий бульйон додаємо картоплю кубиками, брокколі, морква вирізаємо фігурно (можна просто соломкою) і варимо кілька хвилин. Потім акуратно викладаємо рисові їжачки таким чином, щоб вони лежали на картоплі як на подушці. Чи не перемішуємо! Варимо на дуже повільному вогні, щоб уникнути бурхливого кипіння, до готовності. Кришимо зелень, засипаємо в каструлю, чи не кип'ятимо! Господині на замітку Ароматний, ніжний суп для дитячого харчування.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!