Ця страва з кабачків і телятини має поповнити скарбничку ваших сімейних обідів. У таких легких парових котлетки немає ні зайвих калорій, ні шкідливих добавок. Тому годувати ними можна і дітей, яким овочі і м'ясо потрібні в період активного росту, і їх мам, які мріють схуднути, і бабусь з дідусями, які не знають, як з користю вжити дачний урожай кабачків.
Інгредієнти
- 400 г фаршу з телятини
- 1 цибулина
- 150 г м'якоті кабачка
- 2 ст.л. манки
- 1 яйце
- сіль, перець
- сметана для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 М'якоть кабачка натріть на крупній тертці і відіжміть від зайвої рідини. Цибулю дрібно наріжте. Крок 2 Змішайте всі інгредієнти для фаршу, сформуйте невеликі котлетки і готуйте їх на пару 25-30 хв. Подавайте зі сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!