ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

Для тих, хто стежить за своєю фігурою, або для тих, хто мріє схуднути, а також для діточок мій рецепт курячого рулету на пару з морквяної начинкою! При всій своїй ніжній смакота, блюдо низькокалорійне і дієтичне! Його не соромно буде подати на святковий стіл для гостей із спеціальним харчуванням!

 ПАРОВОЇ кУРЯЧИЙ Рулет

Досконале поєднання x Інгредієнти

  • фарш курячий (знежирений) – 500 г
  • яйце куряче (некрупное, або 2 перепелиних) – 1 шт.
  • порошок часниковий (1 ч.л. в фарш + 1 ч.л. в морква) – 2 ч. л.
  • перець духмяний (мелений) – 1/3 ч. л.
  • соєвий соус – 2,5 ст. л.
  • морква (середня) – 4 шт
  • паприка солодка (половина меленої + шматочками ) – 2 ч. л.
  • масло рослинне (ТМ Алтеро) – 2 ч. Л.

Покроковий рецепт приготування

крок 1

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

До фаршу додати яйце, соєвий соус, часник і перець. Ретельно перемішати фарш і прибрати в холодильник на 1 годину. Крок 2

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

Моркву натерти на дрібній тертці, додати паприку, часник, масло, розмішати. Крок 3

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

Взяти лист фольги, трохи змастити його олією, викласти на нього фарш прямокутником з відступами по краях, рівномірно розподіливши і розрівнявши за допомогою шпателя або лопатки. Довжину прямокутника розраховуйте по довжині вашої чаші в пароварці. Зверху викласти морквяну начинку, розрівняти і трохи придавити. Крок 4

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

Акуратно починати загортати рулет, допомагаючи собі фольгою і шпателем (або лопаткою), так як фарш липкий і буде прилипати до фользі, а інструментом легко виходить його звідти зняти. Крок 5

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

Краї рулету “замазати” фаршем . Крок 6

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

І загорнути рулет дуже щільно в фольгу, якщо одного листа вам здасться мало, то загорнути в другій шар. Готувати в пароварці 30 хв. Крок 7

ПАРОВОЇ КУРЯЧИЙ Рулет

Готовий рулет вийняти, покласти між двох дощок, встановити зверху гніт і дати повністю охолонути. Це не обов'язкова процедура, але так рулет буде щільніше. Потім прибрати рулет в холодильник на 8-10 годин. Дістати, нарізати, посипати зеленню і насолоджуватися смаком і ароматом! Корисна порада

Для чого формувати рулет на фользі, а не, наприклад, на змоченою харчовій плівці (що легше було б в рази)? А тому, що рулет виходить дуже ніжним і м'яким, буде складно потім перенести його готовим на фольгу, може розвалитися, пом'ятися і т. Д.

0/5 (0 Reviews)