ПЕЧЕНЯ ПО-ямайський В ДУХОВЦІ

ПЕЧЕНЯ ПО-ямайський В ДУХОВЦІ

Інгредієнти

  • 700 г свіжого карбонаду
  • 1 зубчик часнику
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. коричневого цукру

  • 1 ч. Л. натертої лимонної цедри
  • 0,5 ч. л. меленого імбиру
  • 1 ст. л. темного рому
  • 180 мл курячого бульйону
  • щіпка тертого мускатного горіха
  • сіль, чорний і запашний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ПЕЧЕНЯ ПО-ямайський В ДУХОВЦІ

Свинину вимити, обсушити. Покласти у форму для запікання. Крок 2

ПЕЧЕНЯ ПО-ямайський В ДУХОВЦІ

Часник очистити і дрібно порубати. Змішати з цукром, лимонною цедрою, імбиром, ромом, сіллю і прянощами. Крок 3

ПЕЧЕНЯ ПО-ямайський В ДУХОВЦІ

Викласти суміш на м'ясо. Влити 1/3 курячого бульйону. Запікати в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хв. Додати ще 1/3 бульйону, готувати 10 хв. Влити бульйон і запікати 15 хв.
Перекласти свинину на блюдо, накрити і залишити на 10 хв. Нарізати тонкими скибочками, полити соком з форми. Можна подати м'ясо разом з сухофруктами.

0/5 (0 Reviews)