Інгредієнти
- 700 г свіжого карбонаду
- 1 зубчик часнику
- 1 ч. Л. натертої лимонної цедри
- 0,5 ч. л. меленого імбиру
- 1 ст. л. темного рому
- 180 мл курячого бульйону
- щіпка тертого мускатного горіха
- сіль, чорний і запашний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 1 ст. л. коричневого цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину вимити, обсушити. Покласти у форму для запікання. Крок 2
Часник очистити і дрібно порубати. Змішати з цукром, лимонною цедрою, імбиром, ромом, сіллю і прянощами. Крок 3
Викласти суміш на м'ясо. Влити 1/3 курячого бульйону. Запікати в розігрітій до 200 ° С духовці 10 хв. Додати ще 1/3 бульйону, готувати 10 хв. Влити бульйон і запікати 15 хв.
Перекласти свинину на блюдо, накрити і залишити на 10 хв. Нарізати тонкими скибочками, полити соком з форми. Можна подати м'ясо разом з сухофруктами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!