ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

А давайте-ка сьогодні приготуємо & nbsp; домашні пельмені! Повірте: в цьому немає нічого архіскладно, тим більше що всім нам є покупне тісто, яке продається практично в будь-якому мережевому магазині крокової доступності. Начинку ж & nbsp; краще готувати самостійно, тому що в такому випадку ви точно будете впевнені в її якості. Ідеальний & nbsp; варіант & mdash; & nbsp; & nbsp; використання відразу трьох видів м'яса, як і запропоновано в нашому рецепті & mdash; баранини, яловичини і свинини. & nbsp; Завдяки такому міксу домашні пельмені вийдуть соковитими, ситними і надзвичайно смачними!

 ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

Інгредієнти

  • м'якоть баранини, яловичини, свинини – по 350 г
  • тісто для пельменів – 600 г
  • ріпчаста цибулина середнього розміру – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • вершкове масло – 40 г
  • колотий лід – за бажанням
  • сіль, мелений чорний перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

Підготуйте м'ясо для домашніх пельменів. М'якоть баранини, яловичини і свинини вимити, обсушити і крупно наріжте. Пропустіть через м'ясорубку з частою гратами. Крок 2

ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

Цибулю і часник для начинки пельменів очистіть і дуже дрібно порубати. У сковороді нагрійте вершкове масло і обсмажте підготовлені овочі до золотистого кольору. Дайте охолонути. Крок 3

ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

Смажені цибулю і часник подрібніть занурювальним блендером до отримання пюреобразной маси. Додайте до м'яса, пропущеного через м'ясорубку, посоліть і поперчіть (солі кладіть трохи більше, ніж потрібно на ваш смак). Крок 4

ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

Одержаний фарш для пельменів приберіть в холодильник на 15-30 хвилин. Потім дістаньте, додайте колотий лід (приблизно жменю) і перемішайте. Приберіть в холодильник ще на 30 хвилин. Крок 5

ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

З готового тіста для пельменів сформуйте ковбаску діаметром 2 см. Наріжте її поперек шматочками товщиною 1 см. Присипте кожен борошном і розкачайте в круглий тонкий кружечок. Крок 6

ПЕЛЬМЕНИ ДОМАШНІ

У центр кожного кружечка викладіть по ложечці начинки. Складіть навпіл і защипніть краю. Робити це слід дуже ретельно, інакше пельмені при варінні будуть разваліваться.Домашніе пельмені варіть у великій каструлі з киплячою підсоленою водою, періодично акуратно перемішуючи шумівкою, щоб вони не прилипали до дна. Пельмені будуть готові приблизно через 8 хвилин після повторного закипання. Корисна порада

На стіл пельмені з трьох видів м'яса можна подати з хорошою сметаною, оцтом або соусом до смаку. Прекрасним доповненням до цієї страви стануть домашні заготовки: квашена капуста, солоні або мариновані огірочки, перець, помідори. & Nbsp;

До речі

Ідея додавати в домашні пельмені колотий лід прийшла до нас з Сибіру. Саме так готували цю страву місцеві господині. Завдяки цьому нехитрому прийому пельмені ставали соковитіше, та й ліпити їх було значно легше.

0/5 (0 Reviews)