Соковиті, великі, ароматні бургери з ніжною начинкою і смаком спецій на грилі, & nbsp; блюдо сподобається всім без винятку & ndash; дорослим і дітям, ситно і смачно!
Ситне меню x Інгредієнти
- фарш м'ясний (у мене свинина + яловичина (10%) – 1 кг
- яйце куряче – 2 шт
- Маринад (морська сіль, часник, коріандр, паприка, гірчиця, кориця, майоран, ялівцева ягода, ямайський перець, зіра, чорний перець) – 1 ст. л.
- сіль
Для начинки:
- Морква (відварна) – 4 шт
- Зелень (улюблена) – за смаком
- Сметана – 1 ст. л.
- Порошок часниковий – 1 ч. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
фарш змішати зі спеціями, сіллю, яйцями. Моркву натерти на тертці, додати дрібно посічену зелень, часник, сіль, заправити сметаною, перемішати. Крок 2
Бургери з начинкою можна зліпити вручну, але акуратніше все ж буде використовувати прес-форму або бургер форму. Зробити виїмку для начинки. Крок 3
Вкласти начинку. Крок 4
Закрити фаршем, придавити пресом. Крок 5
З усіх інгредієнтів у мене вийшло 4 великих бургера. Крок 6
Змастити грати маслом і смажити бургери на помірно-жарких вугіллі до готовності, перевертаючи. Для краси намагатися зберегти малюнок решітки на бургери. Так само можна приготувати в духовці або на сковороді.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!