БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

Соковиті, великі, ароматні бургери з ніжною начинкою і смаком спецій на грилі, & nbsp; блюдо сподобається всім без винятку & ndash; дорослим і дітям, ситно і смачно!

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

Ситне меню x Інгредієнти

  • фарш м'ясний (у мене свинина + яловичина (10%) – 1 кг
  • яйце куряче – 2 шт
  • Маринад (морська сіль, часник, коріандр, паприка, гірчиця, кориця, майоран, ялівцева ягода, ямайський перець, зіра, чорний перець) – 1 ст. л.
  • сіль

Для начинки:

  • Морква (відварна) – 4 шт
  • Зелень (улюблена) – за смаком
  • Сметана – 1 ст. л.
  • Порошок часниковий – 1 ч. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

фарш змішати зі спеціями, сіллю, яйцями. Моркву натерти на тертці, додати дрібно посічену зелень, часник, сіль, заправити сметаною, перемішати. Крок 2

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

Бургери з начинкою можна зліпити вручну, але акуратніше все ж буде використовувати прес-форму або бургер форму. Зробити виїмку для начинки. Крок 3

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

Вкласти начинку. Крок 4

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

Закрити фаршем, придавити пресом. Крок 5

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

З усіх інгредієнтів у мене вийшло 4 великих бургера. Крок 6

БУРГЕРИ Гриль з морквяні начинку

Змастити грати маслом і смажити бургери на помірно-жарких вугіллі до готовності, перевертаючи. Для краси намагатися зберегти малюнок решітки на бургери. Так само можна приготувати в духовці або на сковороді.

0/5 (0 Reviews)