ПЕЛЬМЕНИ СО СВИНИНОЮ І капустою ВІД Лариса Лужина

ПЕЛЬМЕНИ СО СВИНИНОЮ І капустою ВІД Лариса Лужина

Інгредієнти

  • сіль
  • 1 роздавлений зубчик часнику
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • борошно – 3 склянки
  • яйце – 1 шт
  • майонез
  • Для соусу:
  • сметана
  • 1 ст. л. рубаної зелені петрушки
  • 200 г свіжої капусти
  • Для начинки:
  • 300 г м'якоті свинини
  • Для сервіровки:
  • Для тіста:
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Приготувати тісто для пельменів. Для цього борошно просіяти гіркою на обробну дошку, зробити в середині поглиблення, вбити яйце, влити 2/3 склянки теплої води, посолити і круто замісити. Скачати тісто в кулю, обернути харчовою плівкою, прибрати в холодильник на 30-40 хв. Свинину подрібнити. Капусту дрібно порубати, обшпарити окропом, відкинути на друшляк. Лук очистити, подрібнити. Змішати свинину з капустою і цибулею, додати 1-2 ст. л. води, приправити сіллю і перцем за смаком. Для приготування соусу з'єднати всі зазначені інгредієнти і добре перемішати. Тісто розкачати в дуже тонкий пласт, спеціальної виїмкою або чаркою вирізати з нього гуртки. На одну половинку гуртка покласти 1 ч. Л. фаршу, накрити другою половинкою, защипати краї і з'єднати разом куточки. Варити пельмені в киплячій підсоленій воді до тих пір, поки вони не спливуть. Вийняти пельмені шумівкою, розкласти по тарілках і відразу подавати на стіл. Полити соусом, посипати зеленню.

0/5 (0 Reviews)