Інгредієнти
- свіжий чебрець
- солодкий перець – 2 червоних
- 0,5 склянки білого сухого вина
- 4 великі картоплини
- 50 г сушених білих грибів
- 200 г швейцарського сиру
- 4 червоні цибулини
- масло рослинне – 4 ст.л.
- сіль
- 600 г свинячої шийки
- шматочок свинячого сала
Покроковий рецепт приготування
Гриби замочити в 2 склянках гарячої води на 1 ч., Потім відварити їх в тій же воді протягом 10 хв. і вийняти, залишивши рідина кипіти на несильному вогні. Уварити її наполовину, влити вино, посолити, покласти чебрець і уварити ще на третину. Картоплю нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см і бланшувати в великій кількості підсоленої води, 5-7 хв. Обсушити і викласти внахлест в більшу форму для запікання, змащену свинячим салом. Зверху викласти нарізані невеликими шматками білі гриби. Свинину нарізати тонкими шматками, відбити, натерти перцем і швидко обсмажити на сухій сковорідці на сильному вогні, по 1 хв. з кожного боку; викласти поверх картоплі. Цибулю нарізати кільцями, приправити і так само швидко обсмажити в 2 ст. л. масла, перевертаючи, але не перемішуючи; викласти поверх свинини. Те ж саме зробити з перцем, нарізаним півкільцями; викласти його на цибулю. Залити все увареним грибним бульйоном, щільно накрити фольгою і поставити в розігріту до 200 & deg; С духовку на 40 хв. Вийняти, зняти фольгу, посипати тертим сиром і, не закриваючи, поставити назад – до тих пір, поки не утвориться золотава скоринка. Подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!