Це ситне блюдо найкраще подати з яким-небудь легким гарніром. Наприклад, з маринованими овочами або фруктами. Дуже непогано свиняча корейка буде виглядати і в обрамленні трохи обсмажених гуртків апельсинів або ананасів.
Інгредієнти
- цибуля ріпчаста
- сіль
- гострий перчик – 1
- петрушка
- часник – 5 зубчиків
- 1 ч. л. чорного перцю горошком
- 150 мл оливкової олії
- 300 г горіхової суміші
- 1 пучок чебрецю
- 4 кг свинячої корейки без кістки
- стебловий селера – 1 стебло
- кріп
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 50 мл вершків
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Корейку вимити й обсушити. Через кожні 2-2,5 см зробити на м'ясі глибокі поперечні надрізи. Крок 2
Горошини перцю розчавити. Селера вимити і дрібно нарізати. Лук очистити, нарізати півкільцями. Помістити корейку в глибоку форму, присипати селерою, цибулею і перцем, влити 100 & nbsp; мл оливкової олії. Залишити на 1 & nbsp; ч. Крок 3
Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Часник очистити. Гострий перець вимити, видалити плодоніжки і насіння. Подрібнити в блендері горіхи, зелень, часник і перець. Крок 4
Додати до отриманої суміші вершки і масло, що залишилося, посолити за смаком, перемішати. Крок 5
Обмазати цією сумішшю корейку з усіх боків. Крок 6
Розігріти духовку до 190 & deg; С. Корейку загорнути у фольгу, покласти на решітку і запікати 1 & nbsp; годину 40 & nbsp; хв. За 20 & nbsp; хв. до готовності розрізати і розкрити фольгу зверху, щоб м'ясо підрум'янилося.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!