СВИНИНА в Орєхово скоринки

Це ситне блюдо найкраще подати з яким-небудь легким гарніром. Наприклад, з маринованими овочами або фруктами. Дуже непогано свиняча корейка буде виглядати і в обрамленні трохи обсмажених гуртків апельсинів або ананасів.

СВИНИНА в Орєхово корочки

Інгредієнти

  • цибуля ріпчаста
  • сіль
  • гострий перчик – 1
  • петрушка
  • часник – 5 зубчиків
  • 1 ч. л. чорного перцю горошком
  • 150 мл оливкової олії
  • 300 г горіхової суміші
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 50 мл вершків

  • 1 пучок чебрецю
  • 4 кг свинячої корейки без кістки
  • стебловий селера – 1 стебло
  • кріп

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Корейку вимити й обсушити. Через кожні 2-2,5 см зробити на м'ясі глибокі поперечні надрізи. Крок 2

СВИНИНА в Орєхово корочки

Горошини перцю розчавити. Селера вимити і дрібно нарізати. Лук очистити, нарізати півкільцями. Помістити корейку в глибоку форму, присипати селерою, цибулею і перцем, влити 100 & nbsp; мл оливкової олії. Залишити на 1 & nbsp; ч. Крок 3

СВИНИНА в Орєхово корочки

Зелень вимити, обсушити і дрібно нарізати. Часник очистити. Гострий перець вимити, видалити плодоніжки і насіння. Подрібнити в блендері горіхи, зелень, часник і перець. Крок 4

СВИНИНА в Орєхово корочки

Додати до отриманої суміші вершки і масло, що залишилося, посолити за смаком, перемішати. Крок 5

СВИНИНА в Орєхово корочки

Обмазати цією сумішшю корейку з усіх боків. Крок 6

СВИНИНА в Орєхово корочки

Розігріти духовку до 190 & deg; С. Корейку загорнути у фольгу, покласти на решітку і запікати 1 & nbsp; годину 40 & nbsp; хв. За 20 & nbsp; хв. до готовності розрізати і розкрити фольгу зверху, щоб м'ясо підрум'янилося.

0/5 (0 Reviews)