Інгредієнти
- Для маринаду:
- 100 мл рослинного масла
- 4 шматки свинячої корейки шириною 3 см на кісточці
- 75 г свіжого кореня імбиру
- 150 мл білого сухого вина
- 1 ч. л. хмелі-сунелі
- перець солодкий
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста – 1 цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Лук і корінь імбиру очистити, дуже дрібно порубати. Перець вимити, видалити серцевину, м'якоть наре- мовити маленькими кубиками. Перемішати цибулю, імбир і перець.
Свинину вимити, обсушити. Надрізати збоку м'якоть так, щоб вийшов “кишеньку”. Вкласти овочеву начинку, притиснути краю. Крок 2
Для маринаду очистити і нарізати цибулю, змішати його з маслом, вином і 1 ч. л. хмелі-сунелі. Залити маринадом м'ясо і залишити на 6 ч. Крок 3
Розігріти сковороду, смажити свинину по 4 хв. з кожного боку, поливаючи маринадом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!