СВИНИНА з імбиром

СВИНИНА з імбиром

Інгредієнти

  • Для маринаду:
  • 100 мл рослинного масла
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля ріпчаста – 1 цибулина

  • 4 шматки свинячої корейки шириною 3 см на кісточці
  • 75 г свіжого кореня імбиру
  • 150 мл білого сухого вина
  • 1 ч. л. хмелі-сунелі
  • перець солодкий

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p> СВИНИНА з імбиром

Лук і корінь імбиру очистити, дуже дрібно порубати. Перець вимити, видалити серцевину, м'якоть наре- мовити маленькими кубиками. Перемішати цибулю, імбир і перець.
Свинину вимити, обсушити. Надрізати збоку м'якоть так, щоб вийшов “кишеньку”. Вкласти овочеву начинку, притиснути краю. Крок 2

СВИНИНА з імбиром

Для маринаду очистити і нарізати цибулю, змішати його з маслом, вином і 1 ч. л. хмелі-сунелі. Залити маринадом м'ясо і залишити на 6 ч. Крок 3

СВИНИНА З імбир

Розігріти сковороду, смажити свинину по 4 хв. з кожного боку, поливаючи маринадом.

0/5 (0 Reviews)