ПЕЛЬМЕНИ З ЧЕРВОНОЇ РИБОЮ

& nbsp; Можна приготувати пельмені за цим рецептом, але без & nbsp; маскарпоне, і подати до них & nbsp; замість масла соєвий соус.

Інгредієнти

  • 1 кг філе горбуші, нерки або кижуча без шкіри
  • 200 г маскарпоне
  • 1 невеликий пучок зеленої цибулі
  • 1 маленький пучок кропу
  • сіль, мелений суміш перців
  • 250 г смачного вершкового масла для подачі

Для тіста:

  • 750 г борошна
  • 60 мл рослинного масла
  • 50 мл соку шпинату
  • 12 г солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Просійте половину борошна гіркою в миску, зробіть в центрі «колодязь», всипте половину солі. Влийте в «колодязь» 150 мл крижаної води, змішаної з половиною соку шпинату, і половину масла, замісити тісто. Перекладіть на робочу поверхню і зігнати до однорідності, 2-3 хв. Відкладіть. Крок 2 Просійте в миску борошно, що залишилося, точно так же зробіть в центрі «колодязь», всипте сіль. Влийте в «колодязь» 150 мл окропу з рештою маслом і соком шпинату, замісіть тісто, перекладіть на робочу поверхню і вимісити. Крок 3 З'єднайте гаряче і холодне тісто, вимісити. Накрийте, залиште на 30 хв. Крок 4 Рибу, зелена цибуля і кріп подрібніть, змішайте з маскарпоне, сіллю і перцем. Крок 5 Скачайте з тіста ковбаску діаметром 2 см, наріжте шматочками товщиною 1 см. Присипте борошном і розкачайте в гуртки. Крок 6 У центр кожного гуртка викладіть по ложечці начинки. Защипніть краю, з'єднайте кути і притисніть. Крок 7 Варіть пельмені в великій кількості киплячої підсоленої води, перемішуючи шумівкою, щоб вони не прилипали до дна. Пельмені готові через 7-8 хв. Подавайте з маслом.

0/5 (0 Reviews)