Пікантні М'ЯСНІ БИТКИ

Поєднання трав, гірчиці і меду дивовижне. Спробуйте, дуже смачно.

Пікантні М'ЯСНІ БИТКИ

Зимова їжа x Інгредієнти

  • 200 мл молока
  • 1 середня біла булочка
  • 1 цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • по 1 ч. л. майорану, розмарину і чебрецю
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 2 яйця
  • по 400 г рубаної яловичини і свинини
  • 3 ст. л. гірчиці
  • 1 ст. л. меду (у мене був гречаний)
  • сіль, перець
  • панірувальні сухарі (застосувала борошно)
  • 3 ст. л. топленого масла

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 С хліба зрізати кірки, нарізати м'якоть невеликими шматочками і залити теплим молоком. Ріпчасту цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Розігріти на сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю і часник. Додати майоран, розмарин і чебрець, злегка обсмажити, зняти з плити і дати трохи охолонути. Крок 2 Хліб віджати, викласти в миску з рубаним м'ясом, додати цибулю з часником і зеленню, яйця, гірчицю і цукровий сироп. Все ретельно перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Посолити, поперчити і змішати з панірувальними сухарями. Мокрими руками скачати з маси невеликі кульки і злегка їх приплюснути. Крок 3 Розігріти в сковороді топлене масло і смажити биточки по 7 хв. з кожного боку, до утворення хрусткої скоринки. Зняти зі сковороди. За бажанням прикрасити помідорами чері і гілочками різної зелені.

0/5 (0 Reviews)