Поєднання трав, гірчиці і меду дивовижне. Спробуйте, дуже смачно.
Зимова їжа x Інгредієнти
- 200 мл молока
- 1 середня біла булочка
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- по 1 ч. л. майорану, розмарину і чебрецю
- 1 ст. л. вершкового масла
- 2 яйця
- по 400 г рубаної яловичини і свинини
- 3 ст. л. гірчиці
- 1 ст. л. меду (у мене був гречаний)
- сіль, перець
- панірувальні сухарі (застосувала борошно)
- 3 ст. л. топленого масла
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 С хліба зрізати кірки, нарізати м'якоть невеликими шматочками і залити теплим молоком. Ріпчасту цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Розігріти на сковороді вершкове масло і обсмажити цибулю і часник. Додати майоран, розмарин і чебрець, злегка обсмажити, зняти з плити і дати трохи охолонути. Крок 2 Хліб віджати, викласти в миску з рубаним м'ясом, додати цибулю з часником і зеленню, яйця, гірчицю і цукровий сироп. Все ретельно перемішати, щоб вийшла однорідна маса. Посолити, поперчити і змішати з панірувальними сухарями. Мокрими руками скачати з маси невеликі кульки і злегка їх приплюснути. Крок 3 Розігріти в сковороді топлене масло і смажити биточки по 7 хв. з кожного боку, до утворення хрусткої скоринки. Зняти зі сковороди. За бажанням прикрасити помідорами чері і гілочками різної зелені.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!