ВЕЛЛІНГТОН-фарш

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Зимова їжа Новорічна випічка x Інгредієнти

  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • картопля – 1 шт.
  • часник – 2 зубчики
  • печериці – 2 шт.
  • розмарин – щіпка
  • горошок – 1 жменя
  • яйце – 2 шт. 1 – для змазування
  • яловичий фарш – 500 г
  • листкове тісто – 500 г
  • сіль морська – за смаком
  • мелений чорний перець – за смаком
  • оливкова олія – ​​2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Очистіть цибулю, моркву, картоплю, наріжте кубиками розміром 1 см. Крок 2

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Також дрібно наріжте шампіньйони. Крок 3

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Налийте в сковороду 2 ст. л. оливкового масла, поставте її на середній вогонь, всипте нарізані овочі і гриби. Додайте розмарин, смажте, перемішуючи 7 хвилин. Всипте горошок і готуйте ще 1 хвилину. Зніміть з вогню, дайте охолонути. Крок 4

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Яйце розбийте в чашку, збийте. До фаршу додайте яйце, посоліть, поперчіть, ретельно перемішайте. Крок 5

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Розкачайте листкове тісто в пласт, викладіть начинку по довгому краю, згорніть у рулет, стисніть краї рулету (воно буде походити на святкову хлопавку або велику цукерку). Змастіть збитим яйцем. Крок 6

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Випікайте протягом 1 години в духовці при температурі 200 градусів. Крок 7

ВЕЛЛІНГТОН-фарш

Наріжте на порційні шматочки.

0/5 (0 Reviews)