Зимова їжа Новорічна випічка x Інгредієнти
- цибуля – 1 шт.
- морква – 1 шт.
- картопля – 1 шт.
- часник – 2 зубчики
- печериці – 2 шт.
- розмарин – щіпка
- горошок – 1 жменя
- яйце – 2 шт. 1 – для змазування
- яловичий фарш – 500 г
- листкове тісто – 500 г
- сіль морська – за смаком
- мелений чорний перець – за смаком
- оливкова олія – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистіть цибулю, моркву, картоплю, наріжте кубиками розміром 1 см. Крок 2
Також дрібно наріжте шампіньйони. Крок 3
Налийте в сковороду 2 ст. л. оливкового масла, поставте її на середній вогонь, всипте нарізані овочі і гриби. Додайте розмарин, смажте, перемішуючи 7 хвилин. Всипте горошок і готуйте ще 1 хвилину. Зніміть з вогню, дайте охолонути. Крок 4
Яйце розбийте в чашку, збийте. До фаршу додайте яйце, посоліть, поперчіть, ретельно перемішайте. Крок 5
Розкачайте листкове тісто в пласт, викладіть начинку по довгому краю, згорніть у рулет, стисніть краї рулету (воно буде походити на святкову хлопавку або велику цукерку). Змастіть збитим яйцем. Крок 6
Випікайте протягом 1 години в духовці при температурі 200 градусів. Крок 7
Наріжте на порційні шматочки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!