ПІСНІ МАНТИ з гарбузом

ПІСНІ МАНТИ з гарбузом

конкурс пісних рецептів Scarlett x Інгредієнти

Для начинки:

  • гарбуз – 300-400 г
  • перець болгарський – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • зерна кмину
  • зелень (кріп, петрушка)
  • сіль, чорний перець, паприка
  • горіхова трава
  • суміш сушених трав

Для тіста:

    < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> борошно – 1 склянка
  • масло рослинне – 1-2 ст. л.
  • вода – скільки візьме тісто
  • щіпка солі

Покроковий рецепт приготування

Приготувати тісто. У миску просіяти борошно, додати сіль, масло і, потихеньку, порціями ввести воду: стільки, щоб замісити тісто, що не липнуче до рук. Готове тісто залишити відпочивати на час, поки робиться начинка.

Гарбуз очистити і натерти на тертці. Цибулю і перець нарізати дрібними кубиками. З'єднати овочі і додати спеції. Обов'язково використовуйте кмин: він надає страві чудовий аромат!

расскатать тісто і нарізати на квадрати. На кожен квадрат викласти начинку і заліпити, як манти. Диски в мантоварке змастити маслом, виклала манти і готувати хвилин 20-25, щоб гарбуз всередині стала м'якою. Готові манти заправити оливковою олією.

Ми дуже любимо манти з гарбузом: вони смачні, не такі жирні, як з м'ясом. Один мінус – вони швидко летять з тарілки))

0/5 (0 Reviews)