Інгредієнти
- свинячий/яловичий фарш – 500 г
- макарони – 300 г
- рослинне масло – 3 ст. л.
- ріпчасту цибулю великий – 3 шт.
- сіль, перець, спеції – за смаку
Покроковий рецепт приготування
Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо в розігрітій олії до золотистого кольору. Потім викладаємо в нього фарш і постійно розбиваючи грудочки і помішуючи, добиваємося однорідних дрібних шматочків фаршу. Смажимо без кришки на середньому вогні (4 з 6 ступенів). Коли фарш трохи обжарится, додаємо в нього сіль, перець і спеції на ваш смак. Одночасно з цибулею ставимо на вогонь каструлю з 2 л води і доводимо до кипіння. Як тільки вода закипає, солимо і висипаємо в неї макарони. Зменшуємо вогонь і варимо до готовності, приблизно 15 хв, в залежності від сорту борошна. На той час, коли макарони зваряться, фарш вже також буде готовий. Зливаємо макарони через сито і змішуємо їх з фаршем. Вимикаємо плиту і залишаємо макарони по-флотськи на 3-4 хвилини настоятися, а потім – приступаємо до трапези! Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!