Конкурс пісних рецептів Scarlett Конкурс рецептів & quot; Знайомі незнайомці & quot; x Інгредієнти
- борошно – 1,5 кг
- вода – 1,5 склянки
- дріжджі – 10 г
- рослинне масло -1 ст.л.
- щіпка солі
- сочевиця перська – 1/3 склянки
- булгур – 1/3 склянки
- суміш рису – 1/3 склянки
- картопля – 150 г
- зелень – 1 пучок
- спецііу за смаком (у мене горіхова трава)
- цукор – 1 ч.л.
- цибуля – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
У теплій воді розвести дріжджі і цукор, дати їм “відпочити”. Потім просіяти борошно, додати рослинне масло і замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук. Дати тісту постояти в теплому місці 1-1,5 ч. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі. Крок 2
Картоплю відварити і пюрировать. Булгур, рис і сочевицю відварити дотримуючись інструкції на упаковці. Крок 3
У мисці змішати сочевицю, булгур і рис. Крок 4
Додати картоплю (пюріровать). Крок 5
лук обсмажити на олії, потім нарізану зелень, горіхову траву, сіль і цибулю додати до решти інгредієнтів. Крок 6
Щоб начинка була більш соковитою, потрібно трохи скропити її рослинним маслом, вона вийде ніжною і повітряної. Крок 7
Тісто поділити на колобки, розкачати і нарізати квадратами. Начинити і зліпити краю. Крок 8
Готуються манти на пару, приблизно 40 хв. Подавати гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!