ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

Конкурс пісних рецептів Scarlett Конкурс рецептів & quot; Знайомі незнайомці & quot; x Інгредієнти

  • борошно – 1,5 кг
  • вода – 1,5 склянки
  • дріжджі – 10 г
  • рослинне масло -1 ст.л.
  • щіпка солі
  • сочевиця перська – 1/3 склянки
  • булгур – 1/3 склянки
  • суміш рису – 1/3 склянки
  • картопля – 150 г
  • зелень – 1 пучок
  • спецііу за смаком (у мене горіхова трава)
  • цукор – 1 ч.л.
  • цибуля – 1 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

У теплій воді розвести дріжджі і цукор, дати їм “відпочити”. Потім просіяти борошно, додати рослинне масло і замісити тісто. Воно не повинно липнути до рук. Дати тісту постояти в теплому місці 1-1,5 ч. Тісто має збільшитися в об'ємі вдвічі. Крок 2

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

Картоплю відварити і пюрировать. Булгур, рис і сочевицю відварити дотримуючись інструкції на упаковці. Крок 3

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

У мисці змішати сочевицю, булгур і рис. Крок 4

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

Додати картоплю (пюріровать). Крок 5

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

лук обсмажити на олії, потім нарізану зелень, горіхову траву, сіль і цибулю додати до решти інгредієнтів. Крок 6

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

Щоб начинка була більш соковитою, потрібно трохи скропити її рослинним маслом, вона вийде ніжною і повітряної. Крок 7

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

Тісто поділити на колобки, розкачати і нарізати квадратами. Начинити і зліпити краю. Крок 8

ПІСНІ МАНТИ з перської сочевиці

Готуються манти на пару, приблизно 40 хв. Подавати гарячими.

0/5 (0 Reviews)