ПОЛПЕТТЕ З ІНДИКИ ПІД соусом Маринара

ПОЛПЕТТЕ З ІНДИКИ ПІД соусом Маринара

Інгредієнти

  • для соусу:
  • часник – 2 зубці дрібно порізані
  • базилік – 2 ст.л. дрібно порізати
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт. маленька
  • орегано – 2 ч.л. сушеного
  • сіль – за потребою
  • перець
  • томати в с/р – 1 банка (близько 900 г) або свіжі томати обесшкуріть
  • лавровий лист – 2-3 шт.
  • оливкова олія – ​​3 ст.л.
  • для полпетте:
  • 500 г фаршу з філе індички
  • ¼ чашки хлібних крихт
  • ¼ чашки тертого пармезану
  • ¼ чашки мелкорезаной зелені
  • 1 яйце
  • 1 великий зубчик часнику, пропустити через давилку
  • 1 цибулина, нашаткувати
  • сіль
  • перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Готуємо соус: томати обесшкуріть (консервовані очистити, а свіжі потримати хвилину в окропі і зняти шкірку). Порізати дрібно цибулю, часник, томати, моркву потерти на дрібній тертці. Базилік дрібно порізати, краще постригти ножицями. Розігріти масло у великій сковороді або каструлі з товстим дном на середньому вогні. Обсмажити цибулю до прозорості, додати часник, морква і трохи прожарити до м'якості. Покласти базилік, орегано, різані томати і весь сік з банки. Спробувати на сіль. Я сіль не додавала – томати з банки були досить солоними. Гасити на маленькому вогні хвилин 40, постійно помішуючи. Крок 2 Готуємо тефтелі: змішуємо всі інгредієнти, крім соусу, і ліпимо невеликі тефтелі. З даної кількості продуктів виходить 25-30 шт. Злегка обсмажити тефтелі до легкої скоринки. Крок 3 У великій сотейник помістити соус, викласти тефтелі, добре розмішати тефтелі з соусом. Поставити сотейник на середній вогонь, накрити кришкою і тушкувати 20-30 хвилин. Гарнірувати пастою або картопляним пюре.

0/5 (0 Reviews)